twobabymomm mervenur09_ allta kiraz çıkıntı var sanki Rabbim kalbinize göre versin erkeğe benzettim 🤭
beyzacck mervenur09_ bende 17+3 haftalıkken gittim devlete böyle bi çıkıntı gördü doktor net şekilde erkek dedi bende klitoris olabilir mi dedim eğer kabarıksa şu an kızda olabilir dedi detaylıya gidene kadar baktırmaya gitmicem
mervenur09_ Şuan 18 haftalık oldum yarın inşallah öğrenip geleceğim umarım iki oğlum var gönlümden geçen kız rabbim nasip etsin sağlıklı hayırlı bir kız evlat sizler resimde ne yorumluyorsunuz 💕
seher_3590 mervenur09_ ben erkeğe benzettim ama 2 oğlunuz varmış insallah hayırlı sağlıklı bir kız bebektir gönlünüze göre olsun 🫠🥰
bsrmnts mervenur09_ Yarın ben de öğreneceğim, İnşâAllah gösterirse kendini. Benim de yarın 17+6 olacak İnşâAllah bebiş. Bakalım ne çıkacak cinsiyetler?
bsrmnts mervenur09_ Cinsiyetini öğrendiniz mi? Merak ettim. Bana%90 kız, kendini kıza hazırla dedi doktor. Bacakları kapalıydı bizim yine.
mervenur09_ seher_3590 amin inşallah erkeğe benzettim dediniz ya nerden mesela anladınız ben hiç anlayamadigim için soruyorum ne olursa olsun sağlıklı olsun 🤗
seher_3590 mervenur09_ Yaa kafa ve vücut yapısı erkeğe benziyor ama çıkıntı gördüm mü hayır görmedim insallah kizdir🥰🫠
prenses99 mervenur09_ anladım bana ultrason görüntüsü verilmiyor artık 3 aydır özele gitcem sanırım merak ediyorum
mervenur09_ prenses99 valla banada verilmedi bu perinatoloji e nabiza yüklendi diğer verilenlerden de hiç bir şey anlaşılmıyor ki 😁
mervenur09_ prenses99 çok saçma bnde yarın devlette ogrenmezsem artık özele giderim cnku bilerek soylemediklerini dusunuyorum artık benim bildiğim 12 den sonra belli olur net ben iki oğlumu 12 de öğrendim bidaha da değişmedi ama bu sefer ki bir türlü öğrenemedim ya 😸🤭