Gizemmggg Perinatolojiye sevk edildim suyum fazla kızlar lütfen etlik şehir hastanesinde güler yüzlü iyi bir doktor önerin yarın gitmem gerekiyor dönüşlerinizi bekliyorum
Miillena Gizemmggg valla Yüksel Oğuz diyeceğim ama odasında bulabilir misin bilmiyorum. Defalarca randevu aldım farklı doktorlardan odada doktora denk gelmek mucize. Asistanları daha iyi tanıyorum artık. Gülşah isimli doktora gitmiştim memnun kalmadım mesela.
bet34_ Gizemmggg meraba suyunuz fazla olduğunu söylemişsiniz süreciniz nasıl ilerledi benimde suyumun fazla olduğunu soylediler
Gizemmggg Miillena ben de Şeyma Banu Arslancaya gittim memnun kalmadım, asistanı da olsa iyi diyebileceğiniz bir doktor var mı randevu alacağım hiçbir fikrim yok en azından siz daha önce gitmişsiniz siz birini önerin lütfen
cimcirikdoguruyor Miillena ona ben de gitmiştim ben de memnun kalmadım. genital sivilce için gitmiştim ağzının kenarıyla hııı der gibi yarım ağız gülmeler, hemşiresinin bile terslemesi falan hiç hoş bir doktor değildi
Miillena Gizemmggg Yüksel Oğuz’dan randevu alabilirsiniz sorularınıza cevap veriyor ilgili, odasında olmasa da asistanlar da iyi oluyor.
Gizemmggg bet34_ Geç gördüm kusura bakmayın, hala suyum fazla bebek iriliğinden kaynaklıymış yediğime içtiğime kısıt getirdiler ama bişeye yaramadı su git gide artıyo perinatoloji takibimdeyim hala