Xbusexxx Kızlar selam . Doktor yarın akşam 8de çatlatma iğnesini vurabilirsiniz dedi . Sonra da hafta sonu ilişki önerdi . Çatlatma iğnesi sonrası ne zaman çatlama olur ? Bu şekilde tedavi olup hamileliği ne zaman öğrendiniz ?
mystery94 Xbusexxx bende 9 ocakda vuruldum 19 mm olmuş yumurtam sizin kaçtı 24. 36. Saatler değerlendirdim ben. 2. Günümün 3. Geceye bağlandığı gece fena bir batma oldu öyle böyle değil ama 3 5 dk sürdü ilk defa öyle hissettim heralde dedim ozaman çatladı şuan bekliyorum zaman geçsinde test yapayım diye 14. Günü test yap diyolar melanuurr
eylusce Xbusexxx iğneden sonraki 36. Saat genelde önerilir. Sonrası art arda üç gün olursa iyi olur demişti doktorum.
mystery94 melanuurr 3 ay klomen+duphaston kullandırdı iğneyi hiç söylenedi bana. Ben yorumlardan araştırıp buldum. En son gittiğimde iğneyi yaptırmak istediğimi söyledim famera verdi sonra kontrle gittim 19 mm büyümüş işte vurduk ogün sizin nasıl oldu anlatır mısınz
Xbusexxx melanuurr klomen kullandım 5 gün sonra doktor 2 günde bir takibe çağırdı bugün gittiğimde de 18 mm olmuş yumurtalıklarım . Yarın iğneyi vur dedi cumadan sonra da ilişki önerdi yani 24 saat sonrasında gün aşırı dedi
melanuurr mystery94 benim bu ay ilk denemem pco var bende famera verdi direk bana adetimin dördüncü günü başladım beş gün boyunca bir tane iç dedi perşembe de kontrole gideceğim bir kaç ay deneyelim dedi Max 3 ay bu ay sadece hapla deneyip diğer ay belki sabah akşama çıkaracak yani aslında ilacın etki edip etmediğini gözlemleyecek bu ay diğer ay sabah akşama çıkarıp yine olmazsa famera sabah akşam sonra ovitrella verir diye düşünüyorum yumurtalıkları da çok yormamak lazım
seynepon Çok özür dilerim bilmediğim için soruyorum, klomen ve çatlatma tedavisi yumurtası gelişmeyen ya da pcoslu hastalara mı uygulanıyor? Hiçbir sorun yoksa yumurtlama düzgün kendiliğinden çatlıyorsa böyle bir tedavi verir mi doktor gebelik oluşsun diye
burcukaymaz seynepon benim hiç bir sağlık problemim yoktu hatta 2 tane kımyasal gebeliğim vardı bu hamıle kalabildiğimi gösteriyordu 2 sene olmayınca biz kendimiz test yaptırmak istediğimizi ve tedaviye baslamak istediğimiz söyleyip basladık
havva_5 seynepon hiçbir sorun olmadığında da gebeliğe destek amaçlı bu tedavilere başlatabiliyo doktorlar ben de letu kullandım önceden sonra femara kullandım ilk kez de ovitrelle vuruldum bu ay. Normalde çok şükür döngüm düzenli, yumurtlama da çatlama da kendiliğinden oluyo bize sebepsiz infertilite dediler bu durumda da başlanabiliyo
seynepon burcukaymaz eşiniz de bir aorun var mıydı acaba benimde kaybım var sperm morfoloji var bizde
burcukaymaz seynepon yok hayır sadece benım adetlerim cok duzensızdı yumurtlamalarımın tarihleri belli olmuyordu ovulasyon testiyle takıp ettim o ay yumurtlamadıgımı dusundum hiç cift cigi göremedim cunku doktora gittim ben galiba yumurtlamıyorum diye muayene ettiğinde testin yanılttıgını yumurtalarımın geliştiğibi söyledi bende kımyasal gebelıklerı gebektek saymıyoruz dediniz test gibi dusun saglık problemınız yok gebe kalabiliyorsunuz dediniz bu mantıkla ben 2 senedır hiö hamıle kalamdım o zaman dedim normal mı bu dedim evet değil uzun zaman olmus dedi bende tedaviye baslamn istiyorum dedim eşimden sperm testi aldı benden hsg ve hormon testleri aldı hepside temiz cıktı sadece eşime vitamın verdi ben zaten 2 senedır folık asıt kullanıyodum aksatmadan kullanıcaz diyip tedaviye baslattı
Xbusexxx Bende hiçbir sorun yoktu PCOS olduğu için yumurtam geç gelişiyormuş ben de hep uygulamada görünen günleri değerlendiriyordum . Herkesin yumurta büyüme çatlama süresi farklı
elf006 bnde hsg temiz ultrason kan vs herseye baktırdm sebepsiz dedi klomenle yumurtalar gelişip gebe kalma ihtimalini yükseltiyormuş sonrasj çatlatma iğnesi ile 36 sorası ilişki önerdi doktorum ilk deneyim eşim ve bende sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyorum buda bi nevi hamileliği destekleyen bi hekim müdahalesi tüp bebek olmadan deniyoruz bakalım nasip olmassa tüp bebek yoluna gireceğiz gibi