Rabiul 70×110 ölçüsünde montesorri karyola arıyorum kızlar nerden bulabilirim ? İstanbuldayım eskidji bazar da var mıdır acaba ?
Kubra12355 Rabiul şeyler var ama onlarin olculerinide tam bilmiyorum ikeade filan vardır büyüyen yatak gibi oluyo ya zamanı gelince normal tekj kişilik yatak olcusundede oluyo filan
Rabiul Havin49_ 60×120 demedim ama 70×110 dedim sizin ölçünüz bulunan bir ölçü benim ölçüm bulunmuyor fazla , trendyolda özel olarak yapan da fahiş fiyat istiyor
Havin49_ Rabiul yani neden o ölçüde zaten beşiğin ortada yoksa ölçümünü me önemi var ben anlamdım senin yataş fln mı o ölçüde
Rabiul Havin49_ 1. Si yerim o kadar 2. Si zaten park yatağım var ama ses çıktığı için kızım uyanıyor 3. Sü yatağımın ölçüsü 70×110
Havin49_ Rabiul Hm anladım Cnm valla bilmiyorum özel ölçü yapılınca biraz pahalı oluyor o ölçüde de bulabilir misin hazır bilmiyorum
Rabiul edabolukbasi3- trendyolda 1 tane var fakat hoşuma gitmedi yanları sivri çocuk çarpar ben çarparım derin yara bırakır yani mobilyacılar da var mıdır bilmiyorum belki göre olmuştur 🤷♀️
Rabiul edabolukbasi3- teşekkür ederim canım ama özel yaptırsam da aynı fiyat istediğim aksesuar ekliyorlar bu fiyata o yüzden özel yaptıracağım