bebek44irem Kızımı 18 de Oğlumu 30 da Hamileyim kızım olacak buda 43 de almış oluyorum.🥰 12 13 senede bir çocuk yapmış oluyorum bir dahaki sefere yaşlanmış olurum olmaz galiba 🫠
1anneninsesi sudekaplan İlk bebeğimi kucağıma aldığımda 24 yaşındaydım. Şimdi 27 yaşındayım ve 36 haftalık hamileyim. Nasipse 27’de de ikinci oğlumu alacağım kucağıma. 🤲🏻💕
beriiiadsz sudekaplan İlki 21 Yaşında ikincisi 23 yaşında üçüncü de Allah nasip ederse 27 de kucağıma alıcam ❤️
levye_ 4 yıldır evliyim hala hazır hissetmiyorum nasıl hazır hissettiniz kızlar 20lerde 🤭🥲🥹 İlk hamileliğim şu an, 32’mde doğmuş olacak nasipse 🥹🌸💐
canan47 19 yasinda evlendim 20 yasinda ikiz bebeklerimi kucagima aldım şimdi 2. Hamileligim 29 yaşındayım
capaci sudekaplan 20 yaşındayım ama 6 gün sonra 21′e gireceğim çok güzel bir duyguymuş ama bu ara niye ise bilmiyorum bir şeye alerjim var ve çok kaşınıyorum ne yaptıysam geçmiyor bütün vücudum ne olacak böyle bilmiyorum Bir an önce de olsun istiyorum artık bu arada bütün arkadaşlarım kandiliniz mübarek olsun 🥰💐