bhrbrt Benim ilk hamileliğim 17 artı 2 günlük olmama rağmen henüz hiç hissedemedim siz kaçıncı haftalarda hissettiniz ?
busraggyy bhrbrt 18+2yim çok nadir kıpırtı gibi hissediyorum daha net hissetmeye başlamadım sabırsızlıkla bekliyorumm
ghostty bhrbrt 18+6 da net evet bu dedim. Şuan 20. haftadayım baya iyi hissediyorum pıt pıt atıyor çok değişik🥹
borulcem bhrbrt ilkini 16 haftalıkken ikinciyi 14 15 hafta civarı hissettim çok zayıfım normalde o yüzden erken hissettim sanırım
denizk24 İlk gebeliğimde 18küsür haftalıkken sanki içimde bişey kayar gibi hissetmiştim 🥰 bu ikinci gebeliğim , daha erken hissedilir diyorlardı öyleymiş 17. haftada hissettim ❤️
ghostty senaakck çok normal daha bebek, hareketleri net hissettirecek derecede büyümüş olmuyor. Bu haftalarda az az hissetmemiz veya bazen hissetmememiz normal🤗
Admsarzu bhrbrt 16 haftada hissettim her gebelik ayni olmuyor yakında hissedersiniz ben artık uyuyamıyorum 🥲🤦🏻♀️ 28+3
Betbet34 bhrbrt öncesinde de hissetmiştim ama net 17+5 te tekme gibi hissettim kesin bebeğimdi eminim sonrasında zaten devam etti 😍