Sevgiiss Yaaa erkek çocuktan sonra kız annesi olmak 🥹 çok güzel duygu 🙏🧿🥰 henüz 2 parça kıyafet aldık başka bir şeyi yok ama gidip gelip bunlara bakıyorum asmak bile istemiyorum gözümün önünde dursun 😁 bir de oğlumun anne bunlar bana olmaz demesi şimdiden ufak kıskançlık seziyorum o yokken bakıyorum onu da çok seviyorum oda henüz 3 yaşında benim için bebek 🥹🥰 çok mutluyum kızlar tüm hamişlerle beraber sağlıkla kucağınıza alalım. Ben 24. Haftadayım diğer ay alacaklarımı alırım diye düşünüyorum . Siz kaç haftadasınız alışverişe başladınız mı ?
twobabymomm Sevgiiss maşallah ben de sırf hamileyken kızıma her şeyi almak için çalıştım şimdi koyacak yer yok .kesin değil ama belki kardeşi de kız olacak ona da neler yaparım bilmiyorum 😂
isimsiz12 Sevgiiss ben sona bıraktım toplu aldım bebek arabası vs bi aldım beşiği aldım kıyafeti bi aldım en sona da bebek anne cantası süt sagma ateş ölçer vs aldım bitirdim
pembeayakkabilikiz Sevgiiss bende ikinci kızıma hamileyım 30 haftalık şu an 29 da alısverıs yaptık 30a girince çantasını hazırladım. Ufak tefek şeyler var onlarıda aldıkça çantaya koyar kapatırım dıyorum öncelik hemen çantasını hazırlayım dedım.
seher_3590 Sevgiiss çok güzeller ya sağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah kız bebeklerin bütün herseyi o kadar güzel ki insan kendini kaybediyor sizi çok iyi anlıyorum 🫠🥰
afitp Sevgiiss nasıl tatlılar böyle inşallah sizin için bu tatlişların içinde sevmek te nasip olur hepimiz için bende 2 ci kızımı bekliyorum hayırlısıyla
mucizem2geliyor @Sevgiiss bnmde 2 yaşında oğlum var 27+5 kızıma hamileyim daha bişey almadım ama hevesleniyorum toplu yapacağım alışveriş ♥️🥰
Madeinpelinn Benim de 2 buçuk yaşında oğlum var 32 haftalığım bir kızım olacak 😊 hep oğlumun kıyafetlerini giydiririm diye düşünüyorum zaten kış çocuğu yeni alırsam boşa gider diye korkuyorum ama bir yandan da hevesim var daha hiçbir şey almadım 😃
htc5858 Sevgiiss ayy çok güzel bir his gerçekten, bende 3 erkekten sonra kız annesi olacağım inşlh, 33+3 bütün hazırlığımız tamam çok şükür bir kendisi kaldı 🩷 gelip gidip dolabına beşiğine bakıyorum bende 🥹🫶 sağlıkla alalım inşlh kucağımıza 🤲❤️
Sevgiiss htc5858 sizin 3 erkekten sonra nasıl sevinç vermiştir yuvanıza rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰🙏🙏
htc5858 Sevgiiss aynen öyle çok şükür öncelik her zamn sağlıklı olması ama tabi kız olması da başka bir mutluluk getirdi 🥳🤲
Fatma_furkan1996 Sevgiiss oğlum da 3 yaşında 34.haftadayız kızımı bekliyoruz gerçekten cıvıl cıvıl pembiş pembiş insanın içi gidiyor hepsini almak istiyorum 🥰aynı kıskançlıklar bizde de olmaya başladı şuan 🥹