rabiiiij arkadaşlar bebişleriniz kaç kilo 31. haftada muayeneye gittim kilosunun 1600 olduğu söylendi ama iyi veya kötü gibi bir şey söylemedi doktor
lux38 rabiiiij 31+2 1800 dedi normal dedi tabi burda 2 kilolar falan da var ve ben 20 kilonun üstünde aldım ama normal dedyse normaldir diyorum sizin doktorunz da ne dediyse o tabi beslenmemize biraz daha özen göstersek iyi olabilir
rabiiiij lux38 evet bazen çok özenli bir beslenme düzeni yapıyorken bir sonraki hafta tamamen alt üst oluyor 😔
S-nur1 Haftada kontrole gıttım 2900 dedıler çıkarken Nst bakıldı sancım çıktı doğum başlamış 😂 acil sezeryana alındım 2720 çıktı kilosu
zeyyynep S-nur1 neden acil sezaryene alındınız benim de yarın kontrolüm var 38+1 olucaz yarın allah nasip ederse merak ettim 🥹 rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
ikincibahar_08 rabiiiij benim 29. Haftada 1550ydi canım ama her bebek farklı oluyor kiminin o haftalarda 2 kilo oluyor kiminin daha düşük biz yetişkinlerin boyları kiloları nasıl farklıysa bebeklerinde öyle doktorun bir sıkıntı olsa söylerdi zaten
S-nur1 zeyyynep çok saolun şimdi 2,5 aylığız kordon dolanmış bebegın kalp atışı yavaşlamış strese girmiş o yüzden hıc bekletmediler hemen 1 saat içinde dogurdum çıktım 😂
S-nur1 zeyyynep allahtan hazırlıklı gitmiştim valiz eşyalar felan yoksa gidip almaya bile vakit yoktu
S-nur1 zeyyynep iyi ki kontrol günümmüs dedim mesela çünkü gitmesem anlamazdım ağrım felan olmadı öyle cok