Nsd- Çok şükür bizde iki basamaklı sayılara düştük aslında dikiş 37. Haftada alınacak ve sezaryen olacağı için daha az kaldı. Sizler nasılsınız güzel anneler nasıl gidiyor
hazalmamy Nsd- son 45 Allah’ın izniyle bizimde 36 37 de alınır dikislerimiz diye düşünüyoruz ama bakalım nasip hiç gecmicekmis gibi geliyordu başlarda ne depresyona girmiştim ama gerçi devamlı böyle inişli çıkışlı geçti bizimki☺️ hamd olsun bu günleri gösteren Rabbime şimdi sağlıkla kucağımiza almak kaldı yavrularımızı 🤲🥰
Nsd- hazalmamy maşallah sizin daha az kalmış benim de öyle hep inişli çıkışlı geçti ama olsun geçiyor bi şekilde. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🌺
hazalmamy Nsd- inşallah canım benim sağlıkla zamanında alalım yavrularımızı kucağımıza 🤲 bu zamana gelmek hiç kolay olmadı gerçekten psikolojik ve bedensel olarak çok yıprandım yavrumu sağlıkla kucağıma aldığımda hepsi gecicek artık güzel anılar biriktirmek kalıcak bize Allah’ın izniyle 🤲🥰
Nsd- hazalmamy güzel sonu düşünerek güçlü olmaya çalışan bizleriz önce burda tanıştığım arkadaşım ilayda bebişini kucağına alacak sonra siz sonra da ben❤️🙏
hazalmamy Nsd- Aminn canım benim çok sağol güzel dileklerin için aynen öyle olucak Allah’ın izniyle 🥰🥰