nidosh 1kovakizi benzer durumdayız 40+3 kzımı bekliyoruz açıklığa da baktı açıklık da yokmuş. Ssvd istediğim için suni de olmuyor cumaya kadar sancım gelmezse sezaryen gibi duruyor
1kovakizi nidosh aa ssvd suni sancı olmuyor mu yeni öğrendim şu an hakkınızda hayırlısı olsun yeterki bebişin sağlıkla gelsin❤️
nidosh orgunaryus orgunaryus ben de aynı yapmaya çalışıyorum özellikle iki gündür kaç hafta oldu benim ilk kozumda da 40+3e kadar hiçbir belirti olmamıştı
Seyma190623 nidosh düzenli 10 dkkda birdi 5e düştü evde çekebileceğim kadar çekicem 3 dkkadan düşünce gideceğim
Caansuu1 nidosh ben de 40+3üm canım cumartesi acile gitmistim 1cm yine açıklık yarin kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek ama cumaya kadar son 41+0 son demisti yarin o yuzden yatışım yapilir suni sancı verirler diye düşünüyorum bakalim
1kovakizi Caansuu1 biliyorum ama suni sancıyla başlatılamadığını bilmiyormuşum kendi sancın gerekiyor demek ki
yoe nidosh kontrole geldik sabah sancılarım çıkınca yatış verdiler açıklığım yoktu alttan ilaç verdiler yatıyorum. dua eder misiniz her şey yolunda gitsin, güzellikle ilerlesin 🙏
1kovakizi yoe evet ya süreci paylaşırsan çok sevinirim bizim ocak bebeklerinin hepsi fitille gelecek herhalde☺️
bsya yoe Rabbim yardımcın olsun kolay doğumlar nasip etsin evladını sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah 🙏
sanli26 nidosh Bugün kontrolüm vardı.. doktor artık doğması gerekiyor dedi. Suyum vs hepsi iyi aslında ama günü geldi dedi ve 21 Ocak yatış verdi hem de fitil ile deneyelim dedi korkudan ağlaya ağlaya geldim eve.. Çarşamba günü eleniyoruz🥹🥹🥹
yoe sanli26 @1kovakizi ip gibi uzun bir şey yerleştirdiler sonra kasılmalar hissetmeye başladım ama dayanılmayacak bir şey değil benim için şu an. suni sancıdan ziyade açıklığı sağlamak için olan bir şey sanırım hiç açıklığım yoktu çünkü. 12ye doğru takılmıştı şimdi daha hafif hissediyorum. sadece sinir bozucu olan nstye bağlı olunduğu için yatmaktan yanlarım ağrıdı artık. ve perinatoloji takipli olduğum için buraya refakatçi almıyolarmış doğuma kadar tek başımayım buna moralim bozuldu sanli26
nidosh 1kovakizi evet canım suni çoğunlukla doktorlar tercih etmiyor suni çok daha fazla bir şiddetle kastığı için verilmiyor verilse de çok ddüşük doz veriliyor
sanli26 yoe Yaa kıyamam.. niye almıyorlar ki o kötü olmuş olsun sen başarırsın tek başına da. Rabbim yardımcımız olsunnnn güzel haberler bekliyorum 💖
1kovakizi yoe özel hastanede misin canım devlette de tek oluyorsun galiba ben de aynı şeyi yaşayacağım allah yardımcın olsun nereye kadar full nstde yatılıyo ki ya arada bi kalkıp dolaşılmıyor mu açılma için hareket lazım aslında
yoe 1kovakizi bilkent şehirdeyim. Genelde yatar pozisyondayım maalesef düşündüğüm gibi gitmiyor ama yapacak bir şey yok 🥲
1kovakizi yoe kıyamam ya annelik böyle bir şey herhalde her aşaması zor sabır gerektiren ama sonu güzel…bebeğini sağlıkla kucağına alman için dua ettim su gibi geçsin doğumun