Fatma_furkan1996 Günaydın kızlar dün akşamdan beri dişim çok fena ağrımaya başladı baş ağrısı da cabası en korktuğum şey gerçekten dişten çok korkuyorum inşallah hamilelikte yaşamam derdim ama napıcam ben şimdi ödüm kopuyor vallahi 😓
bey3Ginkhvnjoln Fatma_furkan1996 bende aynı şekil diş sonunlarim aşırı artı diş cekmemde bebeğe herhangi yan etki yapar mı acaba 3 aylıken diş çekmeyi pek önermiyor Dayanılacak gibi değil 😓
kanmamakl Fatma_furkan1996 önce diş doktoruna gidin o belge veriyor kadın doğum doktoru onay verdikten sonra çekim yapılıyor ben çektirdim en arka dişimi hatta
3kedili2bebekli Fatma_furkan1996 disciye gidin 12 haftadan sonra işlem yapılabiliyor bir zararı yok ben cuma günü cektirecegim ama tabi ki kadın doğum doktoru onay vermeli
kanmamakl bey3Ginkhvnjoln önce diş dıktoruna gittim bir belge verdi kadın doğumdan onay istedi kadın doğum doktoru onay verdi en arka dişim çekilde bir problem olmadı
bey3Ginkhvnjoln kanmamakl bugün gitim özelle diş çekimi için 10 haftalık olduğum için düşük yapma riski olabilir diye cekemediler
ozgeBudak006 Fatma_furkan1996 kaç haftalık eğer ilk 3 ayın içindeysen malesef röntgen dahi çekmiyorlar 😒 şuan 11 haftalıgım 2 haftadır cekıyorum diş agrısı ve doktorum ilk 3 ay hıcbır müdahale yaptırmama izin vermiyor. Bana kendi doktorum bi antibiyotik yazdı onunla rahatlafım ben yoksa dayanılcak gibi değildi. Hamılelıkte kullanılabılrn antibiyotıkler var eğer müdahale edemiyprlarsa en azından bi antibiyotık işte baya rahatlatıyo
Fatma_furkan1996 Kızlar doktorum dişim için antibiyotik verdi mutlaka dişçiye de git bir görsün dedi şuan kanal tedavisi falan yaptıramazsın ama bir görsün dedi şimdi bana verdiği antibiyotiği kullansam mı yoksa randevu alıp dişçiye gitmeyimi beklesem