dilaradoyan iki taramam normal, üçlü taramam normal. 24 ve 28. haftalarda perinatloğa takipliydim previa dedikleri için o zaman da her şey normaldi. iki hafta önce gittiğimde kafası küçük dedi kurcaladı falan sonra sıkışmış dedi. şimdi de gittiğimde küçük dedi neden küçük dedi kendi kendine konuştu böyle. şüpheli şüpheli perinatolog sana her şeye normal demişti dmi dedi. ben de evet diyince sen tekrar git bi baksın eğer normal derse bebeğini ben burda 38. haftada alırım ama normal değil derse ben alamam dedi. biz anestezi hazırlığını her ihtimale karşı yapalım normal derse devam ederiz senle dedi. aynı doktora öğleden sonra anestezi hazırlığı için gittiğimde sordum o da kötüyü düşünme senin testlerin normal falan dedi bi görün perinatolog ne derse o zaten dedi. bende iki hafta önce sıkşmış kafası demiştiniz dedim. o da evet ama o zaman 2 hafta gerideydi şimdi 4 hafta dedi iyice şüphelendim ve korkuyorum yaa bu zamana kadar bir şey çıkmayıp şimdi 36. haftada çıkması çok garip ya. aşırı üzülüyorum.