anee234 Kızlar bu benim dördüncü hamileliğim ve 17 haftalık olduk ama karnım hala belirgin değil kimse hamile olduğumu anlamıyor sizin karnınız ne kadar büyüdü artık endişelenmeye başladım dördüncü hamilelik olsa bile karnım çıkmıyor
senaninannesi_ anee234 senin fiziğin ve bünyenle alakalı Ben hep göbekli bir insan olduğum için göbek mi. Bebek mi anlamıyorum 😂😂 Bazı kadınların karnı içeride normalde ne kada yemek yeseler bile çıkmaz göbeği Benim gibilerin karnı dışarda bir lokmada bile hamile olmasakta 7 aylık gibi çıkıyor O yüzden hiç boşuna endişelenme hatta sevin
ecemk94 anee234 ilk hamileliğim ve sadece yandan bakarlarsa anlaşılıyor. Arkadan ve önden bakınca kimse anlamıyor. 28.hafta içindeyim
ghostty anee234 çıkar ya endişelenmeyin. Bebeğiniz sağlıklı olsun, siz sağlıklı olun önemli olan bunlar. Ayrıca bebek şuan gram değerlerinde yani normal. Göbek çok çıkınca da ay çok mu kilo alcam acaba diyor insan😊
3oglanannnesi anee234 kiloyla alakası yok ya boy ve iç karınla alakası var ilk gebeliğim 52 ile kaldım yine karnım büyüktü leğen kemiği ve kaburga arası mesafem dar
aysegulykslll anee234 2. Hamileliğim 17. Haftalık olduk hala karnım yok ilk hamileliğimde de öyleydi iç karnım büyük olduğu için aklına kötü birşey gelmesin son aylarımda birden büyümüştü karnım buda öyle olacak diye düşünüyorum normal yani herkesin bünyesi aynı değil
umutttttt anee234 benimde 17+1 böyle sanki çok yemek yemişim gibi çıkmış yoksa sabahları uyanınca asla anlamıyorsun bide 2. Gebeliğim işk gebeliğim de böyleydi 8. Ayda karnım tam çıkmaya başlamıştı