kader_gok En küçük oğlum 11 aylık 4. Bebeğime hamile olduğumu öğrendim 4. Sezeryanı olupta sıkıntı yaşayan yada yaşamayan var mı ben çok korkuyorum
Iremorhan123 kader_gok halam yaptı sadece sezeryan uzun sürüyor yapışıklık oluyormuş keşke bir sene daha bekleseydiniz. Hayırlısıyla alın kucağınıza miniğinizi.
kelebekk1 kader_gok Benim kızımda 13 aylık 4. Bebeğime hamileyim 1 tane evladımı kaybettim o yüzden yaşımız ilerlemeden olsun istedik korkmayın 9 ay bu korkuyla yaşamak kolay olmaz bebeğe de stres geçer 1 saatte herşey olup biter
zehraulger3838 kader_gok bende surda dursam ayniyiz benim oğlumda 11 aylık 4. Sezeryan olcak şuan 27+2 haftaligiz bende korkuyorum 😞
kader_gok Iremorhan123 aslında 1 sene değil planlarımız arasında hiç yoktu ama Allahım nasip etti çok teşekkür ederim
zuleyha12756_ Bende 3 sezeryan oldum en son ki bebeğimi kaybettim şuan 4 cuye hamileyim ve 4 sezeryan olucak açıkçası bende korkuyorum
kader_gok zuleyha12756_ sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah her sezeryan bir sonraki sezeryan için risk dedi doktorum biraz da araştırınca korkmamak mümkün değil maalesef