nursemaa_1 Kızlar 14+4 haftalık hamileyim ikinci hamileliğim uzandigimda karnimi hissedebiliyorum su veya tuvalet olunca daha büyük duruyo fakat dün gece sanki çok küçülmüş gibi hissettim burada çok okuyorum işte kalbi durdu felan diye acaba öyle bı şey olabilirmi yada başına gelip bana bilgi verebilecek varmı
dgngr nursemaa_1 gazın gitmiştir. Benim de 14-3 belli olmuyo. Bi 9 aylık gibi oluyo bazen siniro. Ödem de oluyo geçiyo
ylnydgd nursemaa_1 gaz-ödem varsa o gitmiştir. Bağırsaklar başta uyum sağlayamadığı için çok gaz yapıyor. 12. Haftada karnım çıkmıştı 15 te karnım yoktu. Doktora söylemiştim o bebek değil gazdı demişti 😀
selma128 nursemaa_1 dun sanki 6 aylik hamileydim bende 14 haftalik oldum gaz kabizlik siskinlik bide vucut cok su tutuyor bazen benimde bi sisiyo bi iniyo sirt ustu cok uzzanma tavsiye etmiyorlar biraz karninla oyna batma yanma varsa iyidir cok korkuyosan doktora gorun kotu dusunme iyidir bebiş
yurdtas nursemaa_1 aynısı benimde oldu geçen hafta bi küçüldü zayıf geldim kendime bu haftayı zor bitirdim ama dün gördüm sağlıklı haraketli 🌸 içinizi ferah tutun böyle seyler olabiliyormus çok zor biliyorum, ben kontrolden bir hafta sonra kuruntulanmaya baslıyorum hep görmek istiyorum.Hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah
nursemaa_1 selma128 teşekkür ederim canım içime su serpildi korkuyorum bı yandan ikinci hamileliğim çok endişelendim şu kalp durması muhabbetinden
nursemaa_1 yurdtas ben uzun zaman oldu gitmiyorum haftaya randevum var ona az kaldı ya başladı bende de bı şey varmı korkusu
Gks_01 nursemaa_1 benim de sabahları öyle gün içinde su içip bişeyler yiyince sanki 5 aylık gibi şişiyorum 😅Normal canım korkma
nursemaa_1 selma128 aynen öyle ilk başlarda hiç hamile gibi hissetmiyordum şimdi de karnım hafif çıktı ilk cocugumdaki heycanim aklım geldi birden de böyle olunca bı korkmadım değil
duriskonunannesi nursemaa_1 karnimin kuculmesi degil de 3. Gebeligim en son 2. Gebeligimde 12 den sonra pit pit hareketlerini hissediyordum hatta 16. Haftaya gelince tekmelerini hissediyordum simdi biz de 14 hafta bitiyor ama hicbir hareket hissetmedim simdiye kadar bana da o garip geliyor ,umarim hersey yolundadir bebeklerimiz icin
nursemaa_1 duriskonunannesi her hamilelik farklı canım olabilir hissetmemek 22. Haftaya kadar normal diye biliyorum
selma128 duriskonunannesi bende ayni sekilde 11 haftada pit pit hissetmeye basladm cok cok nadir oluyor zaten bebek kucuk oldugu icin her zaman güçlu tekme atmayabiliyor 14 teyim bikac gun once iki defa tekme atti 4 5 gundur uyuyor 😂 bende dürtüyorum sonra kiyamiyorum daha kucuk
duriskonunannesi nursemaa_1 iste ilkte bile cok erken hissetmisken ,bu 3. Gebelik, cok kilolu da gebe kalmadim bu arada ,simdikinde hissetmeyince bilemedim , tembel mi cikti bu acaba
duriskonunannesi selma128 ben onu da hissetmedim ya sadece karnimda sertlesme kasilma oluyor ara ara ,onu da doktora sordum normal dedi