bitutambahar Bugün Dpo 9 test yaptım sabah awox vardı elimde negatif çıktı bat 18 Ocak yani 1-2 güne pozitif çıkma durumu olur mu yaşayan var mı?
bitutambahar rabiatr inşallah benimde şuan tek inancım cuma gününe bağlı 🫠🌸 benim ilk gebeliğimde geç döllenme olmuştu son adet tarihinden değişiklik yapılmıştı yine öyle bir durum mu olur acaba diye düşünmekten alamıyorum kendimi
rabiatr bitutambahar inşallah olur ben de cumayı bekliyorum sonra diyorum acaba cumartesi mi yapsam diye düşünüyorum 😄
bitutambahar rabiatr ben artık bat ı beklemeyi düşünüyorum ama sadece düşünüyorum hiç belli olmaz 😂😂😂
rabiatr bitutambahar ya benim bazen 25 bazen 28 günde oluyo yani normalde adetim 16 Ocak cuma günü ama pazartesi de olabilme ihtimali var ondan cuma diye düşünüyorum dpo da 10 olcak o gün varsa çıkar herhalde 😄
bitutambahar rabiatr inşallah vardır testi yaptığın anda kıpkırmızı olur umarım 🙏🏻🌸 tabii sağlıkla 🤲🏻
ikibalannesiii bitutambahar hayır kocaman bir negatifti ve üzülmüştüm 11 de umutsuz yaptım silik çizgi görünce inanmadım bir tane daha yaptım ertesi gün bir daha yine çıktı emin olmaya başladım kan verdim öylece kesinleşti şimdi 6+3 olduk darısı size inşallah