yoe o gün 15 bin adım attım eve geldiğimde dizlerimi her oynattığımda bıçak saplanıyordu yorgunluğuma yordum. gece 3 de eve girdik sabah 6 da karın ağrısıyla uyandım ishal olmuşum tabi yaparken hala uyukluyorum sonra kalktm yatacak gibi oldum anında kusasım geldi sonra kustum cıktım yine yatacaktım bi ağrı tuttu ama sadece kasıklarımda vardı ve kalçama yayılıyordu dakika tutmayı bilmiyordum saate baktım saat 6ydı 5 dk sonra tekrar ağrım geldi sonra geçti 6-10 olduğunda tekrar ağrım geldi derken 5 dakikada bir ağrım geliyordu eşime ben kötüyüm bişey yap dedim doğurmak aklımda yoktu ne bulduysam giydim çıktım 7-8 dk sonra hastanedeydim 9 cm olmuş açılmam yarım saat icinde ve ben 20 dk sonra doğurdum üstümü çıkardım o sıra hazırlandım yattıö suyumu bekledim suyum geldi derken hemen doğurdum. doğuma kadar sürekli yürüdüm belim kopana kadar yürüdüm son haftalar yorgunluktan bayılana kadar kendimi yordum her gün 15-20 bin adım neredeyse. şak diye doğdu bizde anlamadık😄 insallah ikincisi de kolay olur ama cocukla yürümek zor aylardır evdeyim onunla dışarı çıkınca sadece psikolojik olarak yoruluyorum 😂😂