lol Sabah ayrıntılı ultrasona gireceğim çok heyecanlıyım kızlar uyku tutmuyor 🫠 Tavsiyeniz varmı gitmeden önce hareket etmeleri için
Elisa0110 lol bana çikolata yiyin biraz yürüyün bide tuvalete sıkışık olmayın dediler. Bir gün öncesinden arayıp bilgilendirme yaptılar
minnosbirkiz lol vişne suyu ve çikolata yemiştim, baya hareketliydi, doktor güzelce incelemişti, çok güzel video ve fotoğraflarını yakalamıştı 🥹 doğdu yaşına girdi, halâ daha açar bakarım
Papatya05_ lol erken saate almıştım tok olun demişlerdi ben güzel bi kahvaltı yaptım o kadar çanta ma da yine çikolata koydum ihtiyaç olursa içerim diye
lol Papatya05_ bende erken saate gideceğim kahvaltı yapacak vaktim bile yok bir şeyler atıştırmam lazım 🫠
Superisibeyza lol aha benim gşbç bir anne daha 😀😀 işinin hızlı hallolmasını istiyorsan kahvaltıda sekerli çikolatalı seyler yeme canım bebek hareketli değilken fazla cekim hızlımoluyor ve için tabi erken ferahlıyor. Ekranda onu göreceğini hayal et . Çıktığında kuş gibi hafiflemiş olacaksın