duyguebuhan 27+4 günlük hamileyim iki gündür hareketleri azaldı baya . Akşam üzeri aşırı gribim başladı kaç gündür kuru öksürüğüm vardı hastalıktan yavaşlamış olabilir mi ?yaşayan varmı aranızda böyle bir şey😭
Nslsh-989 duyguebuhan aşı oldunuz mu bu aralar aşı yapıyor diyolar bi kaç kişide okumuştum hastalığında hareketleri azalttığını
5667 duyguebuhan bende 27+4 iki gündür bendede hareketler yavaş nedenini bende anlamadım hareket var ama önceden daha fazlaydi sanki
Admsarzu duyguebuhan korkma takipte kal hastalık etkiliyor biraz ben geçen ay vüris geçirmistim grip çok fenaydı ateş kusma ama sükür bisi olmadı bolca meyve tüket açık çay bal limon. Bebeği de takipte kal dün ve önceki gün sakindi bebeğim bugün çok hareketliydi bazen oluyor bu haftalarda korkma ❤️
umul Korkma bendede çok oldu günü gününü tutmuyordu sonra biranda geri hareketleniyor 1 2 gün sakin oluyor sonra geri dyzeliyor stres olma.
duyguebuhan umul normalmidir diyorsunuz yani ? :( bebeğimin her şeyi güzel suyu serviks uzunluğu rahim ağzımda kapalı ama neden durgunlaştı anlamadım
duyguebuhan 5667 evet çok sert hareketleri vardı şimdi dokunuyorum yatıyorum hiiiç pıt pıt ederse sanki ilk başlarda ki gibi dönmesi bile yok
prensannesssii 5667 5667 bende 26+4 günlük benimde 3 gündür hareketleri gün içinde yok sayılır olanlarda pıt pıt zayıf ama gece geç Saate bir tık daha iyi
girlll duyguebuhan aynı yoldan ben de geçtim ve sorduğumda herkesten aynı yanıtı almıştım, içiniz rahat olsun sonradan düzelecek 🌸😊