disneyy Kızlar akıntı oldu benden yapıskan şeffaf sonra bi kaç gün sonra çok uzun şeffaf akıntı geldi yumurtlama döneminde miydim fotoğraflar da var iğrenmezseniz atarım yardımcı olun lütfen
anneyim01 disneyy evet canım yumurtlama İnşAllah tutar bende değerlendrdim beklemedeyim güzel haber alırz Umarım ☺️🤲🏻🌸
nursemaa_1 disneyy benimde öyle olmuştu bı ay iki kere geldi ikisinde de gün aşırı ilişki yaşadık 12 saati geçirmeden o ay dan sonra da hamile olduğumu öğrendim
Perim2 disneyy canım ben iki aydır test yapıyrm ve bende bu akıntıdan iki gün sonra falan pik oluyor yani yumurtlama oluyor bende şaşırdım yani bundan sonrasını da değerlendir
Anonym666 disneyy catlamis olabilir canim yumurtan degerlendirmen cok iyi olmuş hadi hayirlisi olsun hakkinda 🫶
Anonym666 disneyy evet canim yumurtlama haftamda olmusdu bendede ayni öyle genelde catladiktan sonrada duruyor o aktinti
disneyy Elisa0110 Şeffafdı yumurta akı gibi aynı bir kaç gün şekilde böyle geldi en son pazar günü beyaz şeffaf karışık yapıskan akıntı geldi daha da gelmedi
Elisa0110 disneyy büyük ihtimalle yumurtlama olmuş değerlendirdiyseniz güzel sonuçlar alırsınız inşallah 🌸
disneyy Anonym666 İşte en son ağrım vardı gece adet ağrısı gibi sabah uyandım çok uzun yapıskan akıntı gelmişti
anneyim01 disneyy Bat 19 Ocak canm En son Oldugum Tarih İse 7 Aralık Pcosum birde 5 ocak yumurtlama günm dü Öncesinde sonrasında degerlendrdim bakalım Nasip senin