Saratln Arkadaşlar cinsiyete göre değişir mi bu ? Benim oğlum olacak inşallah. 15.haftamız bitti.. Sabah bulantılarım olmadı şükür sadece akşamları yediklerim midemi yakıyordu. Kız bebeğin hamileliği daha zor geçiyor derlerdi.. Sizce nasıl ?? 😊😊
FuldenBalta Saratln ya alakası yok 😏 16+3 erkek bebişe hamileyim.8 haftadan beri bulantılarım var su dahi içsem çıkarıyorum bende öyle duymuştum ama hurafeymiş hep🤣🤣🤪🤪
honey Saratln ben 16 haftalık kız bebeğe hamileyim, Allaha şükür öyle mide bulantılarım olmadı, çok nadir oldu ama öyle bunaltacak kadar değil. Onun dışında bu zamana kadar beni zorlayan bir şey olmadı şükür. İnşallah bundan sonrada olmaz :)
Esrabrhk Saratln 18 haftaliktim bulantı bi kere bile olmadı aserme olmadı kesinlikle çok rahat geçti ama bebeğim kız
Yasemincifci Saratln yok ya alakası yokmo bünyeden bünyeye değişiyor sanırım benimde oğlum olcak kusmalarım bulantılarım oldu 16. Haftaya kadar
Ayferesin Canim bence bu bunyeye gore degisir ben kizima hamileykem 3 aya kadar bulanti cektim sonrasi rahattim oglumdada 9 ay boyunca bulanti yasadim
mdn9o 37 haftalık kız bebeğe hamileyim. Bulantı yanma agrı sızı hiç bişey yaşamadım bu haftaya kadar. Daha cok genetik olabiliyor. Annemin hem kız hem erkek hamileliği çok rahat geçmiş. Benim de öyle oldu.
Saratln mdn9o Aynen genetikte olabilir. Benim annemdede sabah bulantılar olmuş bende olmadı çok şükür kendime nazar etmeyeyim..😂😍
Zuleyha18 Doktorumuz kız ddi , şükürler olsun rahat bi hamilelik geçiriyorum, hatta bende sizin gibi düşünüyordum ve erkek olduğuna inandırmıştım kendimi ama alakası yokmuş😂
Glsmoztrk Oğlumda bulantı falan asla yoktu çok rahat bi hamilelik geçirdim fazla kilo aldım. Şimdi kıza hamileyim 16 haftalık. Mide bulantısı neymiş gördüm 4 kg verdim geri alamadım. Hala daha çekiyorum. Ama bunu kıza yada erkeğe bağlamak ne kadar doğru bilemiyorum. Kızı olup çok rahat hamilelik geçiren arkadaşlarımda var :))
Burcuveburcum Saratln bence cinsiyetle alakalı değil ya🙄 ilk kızımda hiç mide bulantısı kusma ağrı sancı hiçbişi yaşamadım ama şimdi yine kızım olacak kısmetse ilk haftalar fena bir bulantı kusma vs.
Tugbakaya Saratln canım benim bebeğim erkek ilk hamileliğim ve inanılmaz zorladım ilk 13 hafta günde 7-8 defa kustum düşün :(
seyma281015 Bi kızım var şimdi oğluma hamileyim. Kızımdakinden daha çok kustum diyebilirim. 17. Haftaya gircez hala geçmedi.
CnsyeniHamile Saratln canım 13+1 hiç bulantım olmadı midem bulanmadı tiksinme bile yaşamadım kız bebeğim