ahu301 Kızlar Gaziantep’te şehir hastanesinde detaylı ultrason yaptıran var mı, 1-2 bişey sormak istiyorum,
haticenuralpman Bende gittim iki doktora ayrı göründüm ikiside farklı seyler söyledi moralinizi bozmadan başka hic hisey yapmıyolar eger imkanınız varsa ücretli yapan yerler var oraya görünün derim
ahu301 haticenuralpman aynı gün detaylı bakıldı mı, bana burası tam detaylı ultrason değil, en fazla 15 dk bakılıyor dedi , ona göre de yazı imzalattı
ahu301 babyhm0 bana ultrason günü verdi, geçen haftaydı, ultrason günü de yarın, bakalım ne olacak çok merak ediyork.
babyhm0 ahu301 of şu gün verme olayı olmasa be güzel olur özelin gözünü seveyim herşeyini 2 saatte hal et evine geç
27fa ahu301 Randevu aldım gittim saat 11 de içeri girdim saat 1 de çıktım iki kez koydu ultrasyona dire dediği gi fetal DNA yaptirırmısın bebeğin down sendromlu olsa aldırırmısın dedi bir dedi burnu yok bir dedi ağzını göremiyorum oyasaki çocuk eliyle yüzünü kapatmış böbrekleri nde genişleme var karından sıvı alınsın dedi ense kalınlığı nasıl dedim iyi durumda dedi bende dedim yani neye dayalı soylediniz ihtimal dedi
27fa babyhm0 ahu301 ayrıca kuzenim gitti sağlam bebeğe hasta dediler binbir türlü şey söylediler bebeği aldılar bebek patolojiye gitmiş sağlam birşeyi yok adı batsın stajer dolu sözde doktorlar kendi doktoruma da gittim sağlam bir beebek dedi
babyhm0 27fa yaaa şaka yapıyorsunuz çok şaşırdım şuan yaa inanmıyorum nasıl emin olmadan böyle bir şey diyebiliyorlar
ahu301 27fa kesinlikle stajyer olduklarına eminim, doktora randevu alıyorum , aldığım doktor yok, öğrencisi bakıyor, doktoru görsel olarak bildiğim için biliyorum