burcinbaydar1 Gamze1109 kese yuvarlak olunca kız, şekilsiz ve farklı olunca erkek diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum😂
42havvanur Gamze1109 benim kizlarin kesesi sekilli sukulluydu 😁 hatta arkadasimin keseside sekilliydi kizi oldu
ecemk94 Gamze1109 benim kese yamuk yumuk şekilliydi ama kız 😂 Doktorun ultrasonu hangi açıdan ve hangi kesitten tuttuğu, gebelik kesesinin şeklini doğrudan değiştirir.😊
Nurkhrmnn burcinbaydar1 gerçekten öyle annem hamileyken kesesi yusyuvarlıktı kız oldu halamında yusyuvarlak kız oldu şimdi ben hamileyim kese muz gibi ve şekilsiz erkek bebek bekliyorum ve bu ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde de aynı kese şekilsizdi oda erkek
borulcem Gamze1109 yerleşim yerine göre kız kese mevzusuna inanmıyorum yerleşim yeri daha doğru sonuç veriyor bence
borulcem Gamze1109 plasentanın konumuna göre erken haftalarda tahmin yapılıyor ramzi teorisi diye geçiyor her iki kızımda da tutmuştu
defnoloj Gamze1109 öyle birşey yok. İçi su dolu balon gibi usg cihazını ne kadar bastırırsa o kadar yayılır şekil alır.
borulcem Gamze1109 karından ultrasonsa erkek daha iyi anlayanlar var @elamomy gibi onada sorabilirsin o daha net bir şey söyler