Miracle_1 alpek bilmiyorum canım şuan araştrdım da progestan bırakınca adet okunurmuş benim kanamam ne kanaması anlamadım kafama göre de kesmek istemedim fitili yine kullandım yarın doktoruma yazacağım bakalım bırak derse bırakacağım
cse alpek testim yok eşim bu ay test yok sakın alma bende getirmem bekliyceksin dedi :) beklemekteyim. Ümitliyim bu ay dan inşallah gebe kalırım. Bat 22 ama iki gün sonra oluyorum genelde
gnsb alpek Kasım ayında kimyasal geçirdim aralık ayında da olmadı kısmet ocağa bu ayla beraber 3 ay olacak,bir oğlum var 5 yaşında şükür
Krnn1 lidya_15 geçen ay beraberdik olmadı bu ay seninkini merak ediyorum inş olur bende bekliyorum hala
lidya_15 Krnn1 canım bu ay çatlama iğnesi yapıldı bana şuan 10. Gündeyim kan verdin 6,5 çıktı. İğne etkisi olabilirmiş hala 14. Gün tekrarlayacağım
alpek vascenceloss Dpo 6 dan beri regl ağrısı kasıklarımı yokluyor dün 8 de test yaptım çıkmadı muhtemelen yok regl olacağımı hissediyorum sizde durumlar ne
vascenceloss alpek ben de de garip ağrılar var kramp gibi de regl ağrısı gibş de tam anlayamadım ama bi doluluk var regl olsam rahatlayacak sanki ama bu ay da olmadı gibi geliyor