bebek308_ Kızlar 32. Haftadan sonra veriliyor kira sözleşmesi fln gerekiyormuş alan varmı varsa içinde ne var acaba bilgi verebilirmisiniz
ru_a6 Bende başvurcaktımda kira sözleşmesi falan istiyor bizimde kira sözleşmemiz yok o yüzden başvuramadım bir tanıdığım almıştı. Gidip direkt olarak belediyenin içinden de başvuruluyomuş orda hemen veriliyomuş ama bu kesin bilgi değil
bebek308_ ru_a6 cnm kira sözleşmesi çok kolay birşey kırtasiyeden hazır yazılı kirasözleşmesi çıktısı alıyorsun soruların karşılığını giriyorsun imza fln atıyorsun öyle o kolay cnm ben veriliyormu veriliyorsa içinde ne var diye merak etim ama
gkc990_ @bebek308_ Bende başvuru yaptım 153 ü arayarak 21 haftalikken başvurmuştum 26+4 olduk sorguladigimda doğum bekleniyor yaziyor kira sözleşmesi felan bilmiyorum ama kimlik fotokopisi istiyorlarmış onu biliyorum
bebek308_ gkc990_ o genel yenidoğan destek oaketi cnm bu dediğim oturduğun semtin belediyesi ayrıyeten içi dolu bi çanta veriyor muş
zuzubayram bebek308_ illa kiracı mı olmak lazım kredi ödeyip bir dünya borçu olan insan var ne saçma bir sistem artık midem bulanıyor bunların işlerine
gkc990_ @bebek308_ aaa onu bilmiyorum yeni doğan paketini çevremden bir cok kişi aldi ama o dediğinizi sizden duydum
bebek308_ gkc990_ ben esenyurta oturuyorum cnm oranın beyaz masa bölümü var gitim bana 32 hafta rapor ve kira sözleşmesini getir çantayı direk burda verelim dediler öyle
serpilllga gkc990_ ben kızımda aldım hamileyken başvurdum doğumdan övçnce gelmiştı. esenyurtta hangi hastaneye gidiyorsunuz bende ordayım
damlossss bebek308_ merhaba. Canım ben de esenyurta oturuyorum gıda destek kartı başvurusu yaptım beyaz masaya gel diye mesaj gelmişti kullanıyormusun bu kartı acaba bilgin var mı bebek308_