eed21 bende cok kati kurallari olan bi anneydim. Hamileyken asla sallamam oyle alistirmam felan diyodum ama maalesef 1 bucuk aylikken felan gunduz hic uyumuyodu. Normalde oncesinde emer uyurdu ama zamanla buyudukce algilari mi acildi nedir anlamadim uyumadi hic (gece uykulari iyiydi o ayri ama gunduz cok berbatti) ayagimda cok haffi minik hareketlerle basladik mecburen. Sonra sonra sallama hareketi de hizlanmaya basladi. Mecbur kalip hamak aldik onla uyuttum. Suan 20 aylik hala ayagimda salliyorum. Biz anneler ne dersek diyelim bebekler bise degil biz onlara ayak uydurmak zorundayiz. Diger konuya gelirsem de elektrikli olanlar cok kullanisli degil cogu kisi memnun kalmiyo ya cok kisa sure kullanildigi icin ya da bebek sevmedigi icin. Ama bu manual anakicaklari var onlardan alabilirsiniz. Benim aldigimi ben bi kac gunlukken bile kullaniyodum. Cunku yatis pozisyonu vardi 6 7 kademe inip yukseltilebiliyodu. Yani oturma pozisyonuna da tam yatis (hafif egik) pozizyona da gelebiliyodu. Ben nerdeyse 9 10 aya kadar onu kullandim evimde heryerde gezdi, bereye gidersem o da yanimdaydi. Hem hafif de biseydi. Ayaklari besik ayagi gini sallanabilcen ayaklari vardi cok oyle aman aman bi sallanti olmuyodu tabi. (Ama ben onda bile bebegimi uyuttugumu bilirim uyusun diye her tusa basiyodum da😂) yeni dogan doninde hafif egik pozisyonda yatiriyodum hem kusarsa genzine kacmasin diye. Benim cok kurtaricim oldu isterseniz gorselini atayim bi bakin. Alicak olursaniz umarim siz de memnun kalirsiniz