Mege_Adanisa yorgunannis yaaaa çok güzel 🥹 heyecanla bende kızımın gelmesini bekliyorum 29 haftalık olduk bugünleri Rabbim bana da nasip etsin 🥰
kizinaasikanne baby0707 çok tatlılar 😂😂 yarım yarım kelimeleri bir sürü bende o söyledikçe öpüp duruyorum 😂😂😂
sudeli4 Gakgo ( traktör) 😂😂 Miiisuu ( meyvesuyu) Naaaaaa ( nar) Duuuuu (dur ) Yumuyt (yumurta) Reklamlardan öğrenmiş A101 in önğndenden geçerken anne ucuz ucuz diye bağırıyor 😂 BİM’in önünden geçerken bim bim kalbimde bim bim diyor 😂
-Papatya33 Tunusami(tsunami) o kadar güzel diyor ki. Benim için tsunami artk tunusami😀 Bi de PlayStation a plesindir diyo.ya işin komik yani. Bende PlayStation diyemiyorum artk
Deleted33000 yorgunannis benim ilk oğlum küçükken seccade yerine Necati elhamdülillah yerine Abdullah derdi kızım da küçükken sucuk yerine yucuk mutfak yerine vutvak mavi yerine vavi derdi ve kızım çok peltek ti r söyleyemezdi bakalım bu üçüncüsü oğlan o neler diyecek
Saraylokumu Ay kızlar hepinizin bebişleri çok tatlı ya gülerek okudum hepinizin mesajlarını 🤣🤣 Bakalım benim oğluşum neleri yanlış dicek 😁
happyomer yorgunannis 3 yaşında oğlum Falangof salyangoz Babafı babası Kabelengi kahverengi Fanırım sanırım
hizlivecocuku yorgunannis 22 aylık kendi adına dadaz diyor ama adı uraz 🥹 bi de su ya unni diyor halbuki hu dese daha kolay ama zoru seviyor 😅
Yazmelegi_ yorgunannis ahaha bende yaptım valla😁😁 27 şubatta nasipse doğumum var. Sağlıkla büyütün inşallah 🌸
mnt61 yorgunannis Pagam (tamam) Hu (su) Dotemes (domates) Çika (çikolata) Holeketter (helikopter) Şuan 1. Sınıfa gidiyor kurşun kaleme turşu kalem diyor bende bilerek düzeltmiyorum çok hoşuma gidiyor 😀😀
smglyrk yorgunannis hangi birini sayayımmmm😂 ben haaadece mumuçuyu içecemmmmm ( ben sadece meyvesuyu içecem)