kavalakurabiyesi Kızlar 30. Haftadayız günde 2 kez falan 5-10 dk arası pıt pıt pıt oluyor karnımda ilk başlarda tekme sandım ama sanırım bu hıçkırık 😂
tugbaustuntas kavalakurabiyesi evet canım hıçkırık onlar🥰 özellikle yemeklerden sonra çok hissediyorum ben hıçkırığını🌸
Irem-61 kavalakurabiyesi merhaba bende tam 30 haftalığım karnımda değilde alt bölgesinde tam rahmimin üstünde hissettim. Sizinde öyle miydi
kartanesi___ kavalakurabiyesi evet hıçkırıkkkkk🥰aynı yerde ritmik olarak atar böyle damar atması gibi
kavalakurabiyesi tugbaustuntas evet bendede yemekten sonra oluyor ay çok tatlı ❤️ ben tekme sanıyordum ama tekme 5-10 dk arası olmaz dedim
tugbaustuntas kavalakurabiyesi yok tekme değildir zaten bi dönemden sonra tekmeden çok ittirme şeklinde hissedersiniz gerçekten çok çok güzel bi his 🥹💗
kavalakurabiyesi busrasya2334 çok hazırlıksız yakalandım hatta bu hıçkırık nedirki falan derdim nasıl anlarki hamileler derdim 😂
Mizgin2020 kavalakurabiyesi Hıçkırık canım o bende de oluyo 37+4 teyiz insan durup o sesi bile dinlemek istiyo ya 🤣🤣
kavalakurabiyesi Mizgin2020 ay evet ya ama eğilip dinleyemiyoruz eşim kafasını koyup dinlemeye çalışıyor duyuyorum diyor ama 😂
Mizgin2020 kavalakurabiyesi haftasi biraz daha ilerlesin duyarsın canım ben kafamı koymadan da duyuyorum😂😂
Miillena kavalakurabiyesi bir tuhaf hissettiriyor hıçkırık gerçekten pıt pıt atıyor 🥰 Bir de geriniyor gibi hareketler yapıyor, bir tarafta toplanıyor arada toplandığı yeri taş gibi yapıyor poposunu mu dikiyor ne yapıyorsa artık 😂
kavalakurabiyesi Miillena bsnimki makat gelişte şu an eğer 35e kadar dönmezse sezeryan yapacak anasını bazen zıplıyor sanırım karnım içine girip geri çıkıyor 😂
Miillena kavalakurabiyesi artık çok yoruldum bir an önce doğsun istiyorum ama bu hisler de hiç unutulmayacak kadar güzel 🌸 sağlıklı şekilde doğsun inşallah bebeğiniz 🥰