glcn_61 iremykn evet vardı ama ben adette de göğüs hassasiyeti yaşardım onu adet olucam diye düşündüm bel ağrısı hiç olmamıştı böyle şiddetli hiç olmazdı öyle şüphe ettim
glcn_61 neyazsamkii üşüme olmaz mı var tabi bazen titriyorum 😅 ev sıcak eşim sen kafayı yemişsin nasıl üşüyorsun diyo🤣
Saimenur neyazsamkii inanılmaz üşüdüm hala da üşüyorum ama uyku olmuyor hatta öğrenmeden önce belırsız bı sekılde uykum kaçtı normal de gece uykusunu severım ama gece uyanıp uyuyamadıgım oluyordu.Ama Dedıgım gıbı herkeste farklı
mihra3 Saimenur aaa , uykuya dalmakta hiç zorlanmam son iki haftadır o kadar zorlandım ki sizi okuyunca farkettim 🫠 bu arada bende de üşüme var sanki grip olacakmışım gibi
Edasusari byzysn bat 17 se tekrar ovulasyon testi yapar mısın hamileysen pozitif çıkar. Son dört gün varsa gösterir benim göstermişti. Dene bence
nehiraras babymom2026 bende de var şuan o beyaz akınto 6 gün var regle erken gebelik testi de yok elimde kaset testte de çıkmaz heralde henüz ama gerildim iyice ertesi gün hapına rağmen tutar mı diye adet vakti gelmiyo sanki bu ay
yildiz93 minnos34 sürekli uyku hali, meme hassasiyeti ve kasıklarda dolgunluk hissi. Ben bu şekilde reglimden önce anlamıştım hamile olduğumu. Kasıklarımda da uzun süre ağrım oldu, rahim büyüdüğü için normal denildi.