huliss Tekirdağ şehir Hastanesi’nde detaylı ultrason yaptıran var mı? Varsa hangi doktora yaptırdınız, memnun kaldınız mı? Ve kaç gün sonraya randevu alabiliyorsunuz? Cevaplarsaniz çok çok sevinirim
mavikalpvemavikalp huliss zaten bir tek esra hanım var o yapıyor Tam saat 10da mhrsden randevu almanız lazım 1 dakika içinde tükeniyor
elifayaz112_ huliss ben de Tekirdağ şehir Hastanesi’ne gittim eğer bir sorun yoksa 15 dk bakıyor ama benim bebeğin böbreğinde genişleme gördü diye galiba biraz daha fazla inceledi şimdi yeni doktorda gelmiş ara da bakıyorum da eskisi gibi zor değil randevu almak kolay alınıyor siz nerde oturuyorsunuz 😊
huliss deletedmom43191 Dün doktorumdan yeşil alan açtırdım sürekli takip ediyorum ama randevu bulamıyorum Tekirdağ için. Siz MHRS uygulamasından mı almıştınız yoksa 182 yi arayarak mı randevu buldunuz?
deletedmom43191 huliss aklına ne gelirse sor bacım artik su yolu yaptim sehir hastanesini ayin 26 da yine gidecem oğlumun kontrolü var
huliss deletedmom43191 çok çok teşekkür ediyorum anlayışınız için. 15 dakika demişsiniz normal mi acaba az bi süre değil mi yeteri kadar inceleyebiliyor mu yani? Normalde bazıları 35-40 dakika sürüyor falan demişler de
huliss elifayaz112_ ben Çerkezköy’de oturuyorum. Bu cuma kendi doktoruma yeşil alan açmasını söyleyeceğim o şekilde randevu almaya çalışacağım Tekirdağ dan. Doktor detaylı ultrasonda karından muayene ediyor değil mi? 🙂
elifayaz112_ huliss detaylı ultrason için 23.haftada gidiliyor yanlış hatırlamıyorsam evet 15 gün için randevu bulunuyor