evinannesi Hanımlar Mrb 20+4 hamileyim adaçayı normalde gebelere yasak olduğunu biliyorum. Eşim de elmalı adaçaylı karışık gazoz almış içeriğine bakmadan sadece elmalı zannederek sizce bir sıkıntı olurmu sonçta işlenmiş saf adaçayı değil bilgisi olan varmı?
anethole evinannesi sorun olacağını sanmıyorum. İlacı zehirden ayıran tek fark dozudur. Siz de bir şişe 200-300 ml civarı tüketmişsinizdir. Bu tarz ürünlerin içinde de aroma vermesi için kullanılıyor ve çoğunlukla aroması kullanılıyor. Bu da düşük yapmanıza sebep olacak kadar yoktur
dgngr evinannesi 1 taneden bir şey olacağını sanmıyorum. Bi de katkı çok fazla. Elmalı sodada elma var olduğundan şüpheliyim. Yoktur bile. Ama içme. Doktora söyle imkanın olunca
evinannesi minikkalbinaneysi işte adaçayı yazıyor ya insanın içesi gelmiyor bende biraz fazla araştırarak tüketen biriyim zor benim için 🥹
biryolculuk evinannesi rahatsız olmazlar ki bunun için varlar sorun bence sormadan tüketmeyin bebekler daha önemli
minikkalbinaneysi evinannesi haklısınız ama nefis bazen ister Çeşitli aromaları olan da bir marka sevdirdi kendini 👌 İçinize sinmezse tabiki tüketmeyin 🌸