Kamilemum Kızlar selam iki gün sonra doğumum var 37. Haftam bitti ama sizce bebek doğduktan sonra kuveze alınır mı
sevdashnn Kamilemum kilosuna da bağli biraz 37+2 de doğdu oğlum 3.400 kilo idi çok şükür köyü bi şey yaşamadık
atesvesu Kamilemum benim kızım 38+6 da doğduğu halde 4 gün küvezde kaldı solunumda sıkıntı vardı 37 de doğan bebek hiç girmeyebiliyor tamamen durumuna bağlı
nursemaa_1 Kamilemum kilosuna ve solunuma bağlı ama haftaniz tam yerinde kuveze kolay kolay alınacağını düşünmüyorum ben 35 inci haftada 2650 doğum yaptım alinmadik solunum da sikintiliydi ama hastanede yattigimiz gün atlatmistik çok şükür
Ftmars Benimde cuma sabahı doğumum var tam 38+0 da doğmuş olacak Allahın izniyle bebek gelişiminde bir sıkıntı yoksa almazlar zaten sezeryan için 38 de alıyorlar genelde
monica50 Kamilemum 37+4′te doğum yaptım kilosu 3140′tı öyle bir sorun yaşamadık. ama bana sorarsan emmeyi meme tutmayı henüz beceremiyodu sarılıkla uğraştık ve meme reddi oldu. meme ucun çıkık değilse çıkarmaya yönelik aparatlar var onlardan al mutlaka
Kamilemum monica50 çok teşekkür ederim meme ucum var inşallah bende uğraşmam sarılık ile kızımda sarılık çok uzamisti emmek istemedigi için
nursemaa_1 Kamilemum inşallah canım sıkıntı etme kendini rahat hisset Allah’ın izniyle hiç bı şey olmaz sağlıkla bebeğinizle beraber eve dönersiniz
Miyosss Kamilemum tam 37+0 da dogum yaptım kuveze alınmadı bebeğim. Solunum sıkıntısı ya da başka bir sağlık sorunu olmazsa alınmaz merak etme 😊