İşte sistemden yapmam gereken girişlerini bir ay önceden hallettim diye biliyordum ta ki dün kar tatilinde sabah sabah idarecim arayıp eksik var eksikler senin yuzunden oluyor hep diyene kadar. Girdiğim bilgilerin bazılarını kaydetmemişim..
Bugun işte yine sisteme girmem gereken önemsiz ama yapılmasının da istenen bir sey için geç kaldığımı farkettim ..
İşimi duzgun yapamamak canımı cok sıktı. Faaliyet olarak eksik yanım yok ama bir de şu bilgisayar sistem işleri sanırım hem ev sorumluluk hem hamilelik biraz da sıkıntılı geciyor hem iş ben başarılı olamadım . Aklımı en cok bebeğime veriyorum plasentanın yukarı çıkmasına, bebeğin sağlıklı buyumesi için yemem gereken seylere , bebeğin günde kaç kere hareket ettiğine , ilerisi için planlarıma derken derken mesleğimin aktif kısmını ders anlatma gibi yaparken bilgisayara giriş kısmında bocaladım ve çok canım sıkıldı. Sabah beri basım agrıyor söylenen o lafı hazmedemezken bir de bugun eksik bir şeyi daha farketmem iyice moralimi bozdu. Siz de böyle bir dönem yaşadınız mı işte kendinizi başarısız hissettiniz mi