zfrnemos 1oglanannesi kuruluktan oluyo ya kotu bı durum bende yasıyorum ve gercekten senı anlıyorum guvenılır bı losyonla nemlendir hergun vucudunu
hanega 1oglanannesi çok zor bir dönem geçirdiğim zamanlar aynı böyle olmuştu sonra kendiliğinden düzelmişti
zehrakrdg 1oglanannesi kış aylarında suya çok fazla girdiğinde böyle oluyor genelde nemlendirici sık kullanırsanız hafifleyebilir. Aynısı bende de var şuan 🥰
ecemk94 1oglanannesi valla belli bi marka yok. Nemlendirici herhangi bi krem sürüyorum. Ama acıması çok normal çatlak çünkü yara oluyor
senemtolga 1oglanannesi muhtemelen kuru egzama bende de mevcuttu bu durum nemlendir sürekli icerigi temiz kremlerle bende donem donem oluyordu. Ozellikle kis aylarinda ve birden bire çıkmıştı. Ne olduğunu anlamamistim ilk ama doktor kuru egzama dedi
senemtolga 1oglanannesi rica ederim evet surekli nemlendirmek gerekiyor. Temiz icerikli kremlerle Rabbim sifa versin inşallah
busraaker 1oglanannesi kaç yıldır çekiyorum bazen çok acılı daha beter bazen sadece böyle geçiyor egzama gebeyseniz Bepanthol sensiderm öneririm önce baya bı yakıp sonra hafifletiyor
muslimeryem busraaker bende kullandım bir süre sonra etkisini yitirdi bende ama vazelin daha yoğun nemlendiriyor muhteşem birşey o kadar iyi geldi ki
babymom2026 1oglanannesi egzama olabilir canım benimde böyle oluyor egzamadan ara ara ve cok can yakıcı veya soğuklardan da olabilir