buse76 prensess2666 değişmez korkma 12 haftada olsan tahmini söylüyorlar ama 14 15 haftalarda kesinleşiyor artık
Mira_ll13 yelizcif böyle bişey için ağlama bence sonuçta hamileyiz içimizde bir insan büyütüyoruz 14 haftalığım 3 kilo aldım canı sağolsun çocuğumun verilir
zeymoms3 Mira_ll13 4 kilo almışım 16+1 cinsiyet belli değil daha göstermiyor ama yüzde elli çıkıntı yok dedi kız gibi uykulu geçiyor ama oğlum biraz harekketli o yüzden dinlenemmiyorjm
fttmgll 14+2 cinsiyetimiz belli değil henüz. 8 haftadan sonra düşük riskim oldu. Annem geldi sürekli yatak istirahatindeyim. Annem de saolsun pekmez vs sürekli içirmeye çalışıyor. Bulantılarım pek olmadı. Mide yanmam var ama toplamda 2.5-3 kg aldım.
fkurtba Mira_ll13 cinsiyetimiz belli 3 kg aldım mide bulantısı yok denilecek kadar az iştahım açık maşallah yediriyor bebeğim 😂😍
mesc Mira_ll13 16 haftalıgm cinsiyetmz belli💙🤲 2 kilo aldım ama iştahım hiç yok zorla yiyiyorum bazen
Aykerny yelizcif ben daha 12 haftalığım 7 kilo aldım buna ne demeli hiç ağlamıyorum şekerim çıkmadığı sürece umrumda da değil 😅
bbbbaaassssstttt Mira_ll13 ben 1 kilo aldım ikili taramada erkek tahmininde bulundu doktor ama net değil 14 haftalık gebeyim 🥰