Miracle_1 bahaarkaya daha erkenmiş yapma istersen iğne etkisi geçmesini bekle ama sen bilirsin benim yarın tam 14. Gün olack
bahaarkaya Miracle_1 senin baya olmuş yok iğne etsı çarşamba vardı cuma günü yaptım bembeyazdi gitmiştı varsa çıkan artık gebelıktır
Miracle_1 bahaarkaya sen bilirsin canım ben bu kes dayanabildiğim kadar dayanacağım inşallah sonucu güzel olur
bahaarkaya @Sudesahin_23 23″#p39155366 bişey sorabilirmiyim kaçtır postlarına cevap verıyorum yazmaya tenezzül etmiyorsun begenı atıyorsun sebebını ögrene bilir miyim?
bahaarkaya Miracle_1 inşallah kuzum sonu güzel olsunda digerınde de 9 gün ögrenmiştım o yüzden çıkar diyorum bakalım hayırlısı
bahaarkaya Sudesahin_23 Hly_ygt Miracle_1 kızlar test yaptım negatif çıktı aşılamin 9 günü idrar iki saatlıktı yaptım çıkmadı olsa çıkardı diyorum ya morelim çok bozuldu
bahaarkaya Sudesahin_23 ayy yok valla kaçtır yazıyorum aynı süreçlerdeyız hemen hemen aynı olduğumuz için takıp edıyorum bi kaç yazdım hep begenı olunca merak ettım o yüzden sorayım dedim
bahaarkaya Sudesahin_23 ayy İnşALLAH inşallah ya merakla bekliyoruz rabbim emeklerımızı boşa çıkarmasın inşallah ya 🥹❤️
Sudesahin_23 bahaarkaya yarın mı yapıcaksın canım test inşallah her şey dilediğin gibi olur benim çift cıkıyo ama yine de sevinemiyorum adetimi bekliyim diyorum
bahaarkaya Miracle_1 paylaşirim canım bakalım hayırlısı olsun hepımız için ya güzel müjdelı haberler alacağımız ay olsun inşallah 🥹
bahaarkaya Sudesahin_23 aynen adetını bekle bende varsa yine adetı beklıcem kan için öyle düşünüyorum kararsızım yarın için erken diye yarın 9 gün aşılamanin o yüzden 10 gün mu yapsam diyom
Hly_ygt Miracle_1 inşallah canım hiç belirtim yok ya negatif gibi geliyor bana 😁 aslında varsa çıkar seninde sabrediyorsunnn 🫠