bahaarkaya Hly_ygt ben diğer sefer dokuzuncu günde öğrenmiştim yani varsa silik de olsa çıkıyor aşılama günü de sayılıyor
Hly_ygt bahaarkaya bugün de kaset test yaptım çizgi çıktı da dediğim gibi iğne etkisidir bugün iğnenin onuncu günüydü ya o sebepledir
bahaarkaya Hly_ygt kaçinci gün kuzu iğnenin ve aşılamanin ben iğnenin 7 günü yapmiştım silik çıktı aşılamada 5 gündü
Hly_ygt bahaarkaya aşko şuan ovitrellenin 11, aşılamanın 10. günü. Dün yani aşılamanın 9. Günü kaset testte de çift çizgi çıktı
bahaarkaya Hly_ygt benimde çarşamba siliktı iğne etkısıydı bugün aşılamanin 7 günü çatlatma ignesinin 9 günü bugün negatifti iğne etkısı gitmiş ama yinede üzüldüm ya erken evet ama ne bilim
Hly_ygt bahaarkaya daha erken canım üzme kendini 2 gün sonra yine tekrarlarsın testi iğne etkisi geçmiş onu öğrendin en azından 😊
Hly_ygt bahaarkaya valla hiç belirtim yok neredeyse ara ara hafif karın ağrısı oluyor o kadar. Sende var mı peki
bahaarkaya Hly_ygt alt karın ağrısı oluyor hafif şekılde bazen daha çok belli edıyordu ama aşiri sırt belim çok agrıyor
Hly_ygt bahaarkaya işte herkeste farklı şekilde belirtiler var. Şu bir kaç günde hayırlısıyla geçse de öğrensek artık belirsizlik en zoru 🫠
Hly_ygt bahaarkaya 6-10 gün arası zaten embriyo varsa yerleşme süreci o yüzden çıkmaması normal bence
bahaarkaya Hly_ygt valla bugün yaptım beli belirsız sankı silik var gibi ya digerınde aşılamanın 9 günü ögrenmiştım bugün 8 gün aşiri silik gibi dün hiç yoktu inşallah bu ay bizim ayımız olur ya 🥹
Miracle_1 bahaarkaya merhaba canım tekrardan test yapmadım ben ama akıntım artmaya başladı tekrardan adet mi olacm diye çekiniyorum üşümeye bağlı da olur mu bilmedim sende durumlar nasıl
Hly_ygt bahaarkaya @Miracle_1 kızlar benim bugün aşılamanın 11. Günü yarın 12. Gün. Akşam nöbetim var hastanede nöbetçi eczane bulursam test alıp sabah yapayım diyorum 😁