Miracle_1 Benim 9. Gün bugün kızlar sizde durumlar nasıl ne zaman test yapacaksınız ben çekiniyorum yapmaya 🙈
bahaarkaya Miracle_1 ben cumartesi günü oldum ve bugün aşılama dördüncü günü yani yumurtanın olduğu sağ kaşığında arada kas ağrısı oluyor böyle karıncalanma dolgunluk gibi ve bugün beyaz kremsi akıntı başladı siz de belirtiler nedir
havva_5 Miracle_1 tekrar merhaba daha önce postlarda konuşmuştuk 🙂 test yapmayı düşünmüyorum ama yazılanlara baktım da ay bende hiç belirti yok ya normal mi bilemedim 🤣
bahaarkaya Miracle_1 Ben diğer aşılamamda dokuzuncu günde çok silik bir şekilde öğrenmiştim bunda da yapmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum korkuyorum açıkçası ama dokuzuncu gün yapabilirim
Miracle_1 bahaarkaya bend progestan kullanıyorum ona bağlı mı bilmiyorum beyaz krem akıntım var hep birde göğüs hassasiyeti var
Miracle_1 bahaarkaya ya işte cesaret edemiyorum doktorum da 20snden önce yapma dedi bi yanım yap diyo bi yanım da biraz daha bekle diyor tek erken gebelik testim iki tane de kaset testim var elimde hep boşa harcadığım için en doğru zamanda yapmak istiyorum :)
bahaarkaya Miracle_1 bende de dedıklerın var göğüs üçlarına iğne batıyor yüzüm sivilçe doldu sağ kasıkta ağrı kendını bellı edıyor ağrıyor ama bilmiyorum arada ateş basıyor
bahaarkaya Miracle_1 eninde sonunda öğrencez o yüzden daha fazla stres yapmaya gerek yok diyom ama bu sefer bende korkuyom ne hikmetse 😅
Miracle_1 bahaarkaya aynen ya inşallah pozitifi görelim bekleyebilidiğimz kadar bekleyelim son ilişki yi hesab katarak 24 üne okey gibiyim ben 😊
Miracle_1 bahaarkaya evet aynen bende o şekilde yüzümü sıcak basıyor değişik sivilceler çıkıyor minik minik hadi hayırlısı diyelim 🤲
bahaarkaya Miracle_1 bende 24/25 gibi yapmayı düşünüyorum bakalım neolursa olsun adetı görmek daha kötü edıyor insani
Miracle_1 havva_5 evet merhaba direkt kan verecek olan arkadaşsın 😊bizdekilerde inşallah doğru belirtilerdir canım daha önce yaşamadığım için bu belirti kesin gebelik diyemiyorum
havva_5 Miracle_1 inşallah öyledir ya insan bi bişiler olsun istiyo ama inşallah olmaması da bi belirtidir diye kendimi avutuyorum 🙂
havva_5 Hly_ygt iyi düşünelim iyi olsun daha bugün bi post açmışlar orda okudum hiçbir belirti olmadan gebe olduğunu öğrenen çok kişi var. Belki bizim de öyle olur 🙂
bahaarkaya Hly_ygt valla bende sağda hafiften gelıp gidiyo göğüste iğne batar gibi oluyor ama bu progestan etkısıde olabilir diyo sen progestan kullanıyon mu
Hly_ygt havva_5 benim oğlumda da adet gecikmesi dışında hiç belirtim yoktu 7 günlük adet gecikmesi ile test yapmıştım ve öğrenmiştim nasip bakalım 😊
Hly_ygt Miracle_1 mesela demin hafif bi adet ağrısı gibi bi ağrı biraz oldu geçti onun dışında bi gayet günlük hayatımdaki gibi