mutl papatyakokulugece çok şey var hangi birini sayayım. Keşke nasıl emzireceğimi bilseydim meme reddi yaşamasaydık. Keşke başından beri çocuğun da ayrı bir birey olarak görseydim o zaman o kadar zorlanmazdım uyku yemek. Her zaman sanki o saatte uyumazsa bişey olacak yada o yemeği yemezse büyümicek gibi strese girdim. Hiç de öyle bişey yok bizim de sevmediğimiz yemekler var ama sağlıklı bir şekilde büyüdük. Keşke doğmadan gazlı olacağını nasıl gaz çıkartacağımı bilseydim. Keşke herkesin mükemmel olamicağını kabul edip kendimi suçlamasam . Her gün ben iyi bir anne değil miyim diye kendimi suçluyorum. Bilmiyorum çok şey var içim çok buruk. Oğlum olduğu için asla değil onu çok seviyorum. Ona yetememek onu birşeyden eksik bırakmak korkusu var. Çok tuhaf bir his
bsrelif papatyakokulugece Bu kuşak çok farklı bir kuşak sanki ne yapsak da bu çocuklara yetemicekmişiz gibi geliyor bana , her şeyden önce saygı çok önemli. Görüyorum arkadaşımın çocuğu annesine bağırıyor ben çocukken bırak bağırmayı söz hakkım yoktu. Ben disiplinden yanayım
afagdha Her zaman sevgi dolu bir anne olamayacağım Hatta çoğu anlarda neden anne oldum diye kendimi sorgulayacağım anlar olacak Bunu bilseydim kendimi bu kadar suçlu hissetmez kendimi de severdim Sadece insanım yorgunum anneliğimle ilgili değil derdim 🥹