Hayatasuskun123 Kızlar bugün muayeneye gitim 26 haftalık bebeğim vücudu haftaliga göre tamam ama kafası küçük 23 haftalık gözüküyor kilosuda 800😔benim gibi olan varmi
Rabiaibrahim0803 Hayatasuskun123 ya üzülme canım daha doğmasına çok var belki normale döner.sen canını sıkma.ben 6 haftalık hamileyken doktor kesemin büyümediğini ve ölmüş olabiliceğini söyledi.tabii ben o gün çok kötü oldum bi daha kan testi yaptık hamile miyim hala diye.çok şükür bebeğim yaşıyodu ama küçüktü işte.1 hafta sonra ne gidicektim ve o hafta hep dua ettim kivi yedim folik asit içerdiği için çok şükr doktor bile şaşırdı ne kadar büyümüş dedi.şuan 18 haftalığız elhamdülillah
Aysebkr1258 Hayatasuskun123 canım hiç canını sıkma 20 haftalık detaylı ultrasonda bebeğimin kafası 2 hafta küçük çıktı çok kafaya takmıştım üzülmüştüm ama doktorda sorun olmucağını söylemişti şuan 25 haftalık olduk ve karnı kafası bacakları tamamen aynı gün oldu daha çok küçük oldukları, gelişme zamanında oldukları için kapatabiliyor aradaki zamanı genetikte olabilir demişti doktorum anne veya baba küçük kafalıysa onada benzeyebilir demişti ama çok şükür kapandı aradaki 2 hafta seninde kapanır hiç canını sıkma 😘
zeyata Aysebkr1258 merhaba hafta farkının kapanması için herhangi bir şey yaptınız mı ? Ben bol bol muz, ceviz, balık falan yiyorum, doktor magnezyum verdi onu da kullanıyorum aynı durumdayız çok üzülüyorum bende
Gamzeliimm Benim de 21. Haftamda kafasi 1 hafta geri çıkmıştı suan 23. Haftadayım normal haftasında suan kafası üzülmeyin düzelir