Melisaelf 39+2 haftalık gebeyim bebeğin gelmeye niyeti yok 🤣yarın randevum var 39+3 haftalık olacağız son gün 18 Ocak 18 ocağa kadar gelmezse yatıracağız demişlerdi yarın yatırırlar mı beni acaba normal doğum olacak 2. Doğumum
atesvesu Melisaelf sancin yoksa yaptırmazlar galiba 18 ocağa kadar kendi sancıların başlar inşallah ♥️
Caansuu1 Melisaelf 39+4teyim ben de canım suni sancı vs hic istemiyorum kendiliginden sancım başlasın istiyorum ama gelesi yok kızımın 🥹 bana gün vermediler en geç 40+6ya kadar bekleriz dediler bilkent şehir hastanesine gidiyorum cuma gününe kadar gelmezse kontrole gideceğim bi 🥹
beydossss Melisaelf son gün doktorum rahmimi uyardı akşamına sancım başladı doktorunla konuşmalısın bence suni almadan önce
Melisaelf atesvesu alttan da bakmıyorlar 2. Doğumum olduğu için çatı muayenesi de yapmıyorlar zaten o yüzden bebek tetiklenmiyor rahim de tetiklenmiyor doğum başlamıyor haftalardır başı aşağıda halbuki
atesvesu Melisaelf esin ile birliktelik yaşıyor musun ilişki de tetikliyormus korunmasız ilişkiye girin sperm rahim ağzını da yumusatiyormus aksak yürüme çömelme hareketleri squat hatta eliyle evin parkelerini felan silmekte doğumu başlatıyormus burada okuduklarim kadarıyla
havvaclkh Melisaelf 2 . Doğum olunca alttan bakmiyorlar mi bende 2. Ye hamilryim ilki normaldi ondan merk ettim hayirlisiyls kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim
Melisaelf atesvesu evet ben de okudum ama korunmasız ilişkide çok enfeksiyon kapıyorum o yüzden normal ilişki olayı oluyor duydum korunmasız ilişkinin tetiklediğini evet
atesvesu Melisaelf ama doğum zamanın gelmis bence birşey olmaz enfeksiyon açısından denemekte fayda var 😅
Melisaelf Caansuu1 ben de Etlik şehir hastanesine gidiyorum sizin kaçıncı doğum inşallah kendiliğinden gelirler 🥹
Melisaelf havvaclkh evet artık çatı muayenesi felan hep yasaklanmış ağrı sancı olmadığı sürece elle muayenede yapılmıyor
Caansuu1 Melisaelf ilk doğum canım inşallah bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli kucagimiza alalım bolca dua ediyorum🌸🤍
havvaclkh Melisaelf ilk defa duydumm benimde ilk gebeligim 40+4 sürmüştü bunda bakalim ne kadar sürecek