Bebek10 hamile kalmamam gereken bir dönemde hamile kaldım tek ilişkide ve reglim bittikten 4 gün sonra ve o ay rahim ağzında ki yarayı yaktırdım hemde anesteziyle uyuşturulup ardından 10 gün boyunca hem antibiyotik kullandım hem fitil ikiside hamilelikte kullanılmayan ilaçlar onun üstüne hamile kalma gibi bir ihtimalim olmadığı için 14 saat yol gittim 14 saat geldim kardeşimin yanına. Kardeşimin evini temizledim dip köşe koltukları kaldırdım halı çırptım her akşam voleybol oynadık bahçe de hamile olduğumu öğrenmeden 5 gün önce diş röntgeni çektirdim test yaptım doktorumun yanına gittim ikimizde şok tabi çünkü işlemden önce garanti olsun diye gebelik testi yapmıştı ben işlemden 2 gün önce olan ilişkide hamile kalmışım doktora tüm yaptıklarımı anlatınca kadın tıbben diyecek bir şey bulamayınca Allahn işi kızım sual olunmaz dedi 😂 Kimi hamile var ayağa bile kalkmıyor sadece tuvalete gidip geliyor ama bebek tutunamıyor sen o kadar şey yapmana rağmen bebek gayet sağlıklı tutunmuş hiç bir riskte yok dedi ben ilk gebeliğimde çok pimpirikliydim bunu yaşayınca dedim kendime olacağı varsa oluyor sen istediğin kadar çabala ben yaşadığım deneyimlendiğim şeyle inanıyorum biz elimizden ne geliyorsa yapalım gerçekten olacağı varsa oluyor