suragungor lami_ye ben 20. Haftadan sonra hissetmistim hareketlerini oda cok hafif damar atmasi gibiydi 21-22 hafta arasinda gercekten hareketlerini net hissetmeye basladim
Kdz lami_ye endişelenme daga hissedersin zamanla ilk oğlumu 17 haftalıkken hissetmistim simdi 16+6bazen hafif segirme hissediyorum zamanla daga da fazlalaşır zaten yakında hissedersin sende 🩵🎊🧡
1cemre Ben 15+5 te hissettiğimi düşünüyorum ama herkes çok erken ilk gebelikte o kadar erken hissedilmez diyor. Sonra da 16+3te tekrar hissettim bence. Ama bu bahsettiğim hareketler çok kısa ve çok belirsiz minik bir hareket baloncuk patlaması gibi sanki.
Havin49_ lami_ye ilk gebelikte 23-24 öyle hisettim ben doktor kilolu oldugun için geç hissetmiş olabilirsin dedi bu ikinci gebeliğim ikiz 16. Haftada hissetmeye bqşladıö
Havin49_ Bumah iyiyim Cnm çok Şükür ilaçları kestiler bugün yarın kan serum verilecek belki yarın taburcu olurum Cnm dua edin
ilkgozagrimhavinim lami_ye ilk gebelik mi? İlk gebelikte 19da hissetmeye başladım. İkinci gebeliğimde 17de.
evinannesi lami_ye 3. Gebeligim 20+4 teyim hala net hissetmedim pıt pıt damar atması gibi alt kısmımda hissediyorum ilkler oğlan bu kız o yüzdendir diye düşünüyorum
zuleyha12756_ Korkma canım bende 20 haftaligim şimdi hissediyorum benimde kız oğlanlar maşallah 16 haftalıkken hissetmeye başlıyordum çok hareketli erdi bu nazlı biraz 😊