suragungor yorgunannis ayy iyi yapmissiniz valla gida zehirlenmesi cok kotu oluyor allahim kimsenin basina vermesin 3 gundur cekiyordum yeni duzeldim
suragungor seher_3590 valla cok zormus hergun tavuk yiyebilirdim cok severim ama gogusten pek hoslanmiyorum cok yavan geliyor ama esim tavugu sadece gogus yedigi icin kendime ayrica kanat falan alip yapmaya useniyorum tavuktan sogudum😂😂
HiravEmir suragungor çok teşekkür ederim canım valla elhamdülillah çok güzel olmuştu yarın sende yap ellerine sağlık şimdiden 😍😘😘
Semilk05 suragungor yumurtayla denemek mantıklı haklısınız. Ya açıkçası bende evlenene kadar ağzıma sürmedim kendim yapınca yiyorum öle mecbur shskjskdjdnd
suragungor Semilk05 ben hala yapmiyorum valla 2,5 yillik evliyim 1 kere yumurtalisini yaptim 😂 boregini ve yogurtlamasini seviyorum ama yogurtlayarakta deneyebilirsiniz
suragungor Havin49_ yaa cok gecmis olsun insallah erteleyebildikleri kadar ertelerler vaktinde gelir bebis kac haftaliksin ciger gelistirici vurdular mi
el_as1 suragungor hamilelikte çok zor oluyor ya bende hep o düşüncedeyim her gün ne pişirsem derdi . Allahtan eşim sorun etmiyor ne olursa yer
Havin49_ suragungor 29 haftalık suyum geldi o gün bi doz ertesi gün bir doz ciğer geliştirici iğne vurdular 10 gündür antibiyotik tedavisi alıyorum bugün bıraktılar yarın kan alıcam tekrar damardan belki yarın taburculuğumu yaparlar
suragungor Havin49_ insallah sikintisiz sekilde erken dogum olmadan bu sureci atlatirsiniz cok gecmis olsun taburcu olursaniz bol bol yatin is yapmayin