suragungor Akşam menüde neler var kızlar hem su an yemek yapmaya cok useniyorum hem de ne yapacagimi bilemiyorum 🤦🏻♀️😂
suragungor kurkmantosuzmadonna icli kofte yapmayi becerebilsem valla yapip yapip buzluga aticam ama cesaret edemiyorum 😂afiyet olsun 🌸
suragungor ysmnyzr gurbette olmanin kotu yani bu oluyo ya anneme gidemiyorum afiyet bal seker olsun 🌸
Semilk05 suragungor ıspanak yaptım domates çorbası yaptım konserveden bide erişte yapcsm bende üşendiğimden böle bi menü çıktı allahım olmayanlara da versin şifa olsun
suragungor papatyakokulugece tertemiz valla baligi disarda yemeyi cok seviyorum evde yapinca gunlerce kokusu cikmiyor afiyet olsun🌸
HiravEmir suragungor valla dünden kalan mumbar dolmam var ama ben kendime lazanya yaptım kızım seviyor mumbar dolmasını o yer onu bende lazanya yapt bize . Bugünde böyle 🤷😂
suragungor HiravEmir lazanya bende cok severim yarin icin fikir olsun pilavim biterse geceden kiyma cikarayim afiyet olsun 🌸
momyy280_ suragungor dün kabak yemeği yapmıştım eşim bugün de aynı yemeği yememek için kuşbaşı çıkart akşam gelince et kavurayım ben dedi bugün yemekler onda 😁
HiravEmir suragungor çok teşekkür ederim canım valla elhamdülillah çok güzel olmuştu yarın sende yap ellerine sağlık şimdiden 😍😘😘
papatyakokulugece suragungor eşim getireyim mi yarısını evde kizartir mısın gidelim mi dedi gidelim iki ev birden batmasın dedim edep sen ne güzel şeysin 🫣😂
Semilk05 suragungor teşekkür ederim kızıma ıspanak yediremiyorum ua ne yapabilirim fikirleri olan varmı