FdmZyl Arkadaşlar merhaba. 4 ay önce düşük yaptım. Adetime 6 gün var. Bu ay korunmadık. Göğüslerim çokkk hassaslaştı,ağzımda ise acı bi tat var. Bu hamilelik belirtisimidir? Tecrübeli arkadaşlar aydınlatabilir mi ? 🙏🙏🙏
Berataras FdmZyl acele etme zaten eğer geçerse hamilesindir burdakiler sana hamile der olmazsan üzülursun yapma
TugbaDnz FdmZyl bence aceleci davranma adetini 2 3 gun gecsin test yap insan birazda pskolojik olarak gebelik belirtiside yasayabiliyo😊 bende eylul 27de kurtaj oldum simdi 15 haftalik hamileyim oluyo mucizeler icini ferahlat
FdmZyl Berataras belirtiler arasında gördüm,yaşayan var mı diye sormak istedim. İnçe düşünceniz için teşekkür ederim 🙏
FdmZyl TugbaDnz rabbim acısını göstermesin inşAllah. Test yapmayı düşünmüyorum henüz erken dimi. Bize küçük mucizelerin büyük mutlulukları iyi gelecek 🙏🙏🙏
denizcik Bence sakin ol tarihinin geçmesini bekle. Ben adet olacağımdan o kadar emindim ki aklıma bile gelmedi hamile kaldığım. Adetimden 10 gün geçtikten sonra aklım başıma gelmişti🙈 ve benim tüm belirtilerim senin anlattığın gibiydi. Ara ara kasık ağrısı göğüslerde hassasiyet ağzımın tadının olmaması ki ben regl dönemimde böyle olurum zaten. O yüzden bence bekle acele etme derim☺️ Hakkınızda hayırlısı olsun inşş.
FdmZyl denizcik benim de regl dönemimde oluyordu ama düşükten sonra olmadı bir daha. Bu ay olunca bi gariplik hissettim. Allah kucağınıza almak nasip etsin 🙏