ayysees 33+6 dayım randevuya gittiğimde doktor Nst’ye bağlar diye düşünmüştüm ama bağlamadı hatta aksine 3 hafta sonraya randevu verdi?
happyela ayysees Hastaneden hastaneye değişiyor evet ama 37 hafta da nst için geç mi sanki bilemedim. Şimdi ki sistemi de bilmiyorum ben oğlum da kontrole giderken 31 de başlamıştı.
Busranur_mnts ayysees devlete gidiyorum 34 de gittim nst bakmadı haftaya randevum 36 olucam o zaman bağlar herhalde ebe öyle demişti
zeyyynep hastaneden hastaneye değişiyor benim gittiğim hastane 32. haftadan başlıyor bazıları 36’da bazıları 38’de başlıyor
ayysees happyela yani bende geç olduğunu düşünüyorum doğum yani bu sonuçta ne zaman olacağı kesin değil
ipos Devlette geç bağlıyorlar genelde. Özelde 31 de bağlamışlardı beni ilk. Devlette 37 olabilir sanırım hatırlayamadım ama çok geçti
Gecegunesi Bende özele gidiyorum 33 te bakmadılar 36 ya da 37 de gel dedi o zaman bakacaklar , 35 üstüne bakıyormuş bi sorun olmadıkça, şikayetin varsa bakar ama
Sinemsigibi devlet hastanesine gidiyorum gebe okulunda bugün 32. haftanın nst için erken olduğunu söylediler genelde 35te başlatılması öneriyoruz 35 bile erken olabiliyor bazen dedi hekimden hekime değişiyormuş.