Bugun kontrolüm vardı geçen ay gittiğim doktordan sıra aldım..doktor normalde tüp bebek uzmanı fakat ben sorduğumda doğal gebelikle de ilgilendiğini söylemişlerdi neyse bugun gittim 9 da olan sıram 11 de geldi asistanına sıramın geciktiğini söylediğimde kendilerinin tüp bebekle ilgilendiklerini ama bi seferlik muayene edebileceklerini söylediler neyse sonra doktorun odasına girdim ve bayan doktor bana bakamayacağını söyledi kan ve idrar vermemi ve hastanenin genel ultrason bölümünden sıra almamı söyledi odasında ultrason cihazı olmasına rağmen..ultrason bölümünden sıra almaya çalıştığımda mart ayına sıra verebileceklerini söylediler 😂 şaka gibi ama ne muayene olabildim ne bebeği görebildim saatlerce ortalıkta döndüğümle kaldım 😂sonra doktor hanıma tekrar gittim evimin uzak olduğunu sıra almanın çok zor olduğunu söyledim rica ettim ve kendisi bana tekrardan beni muayene ETMEYECEĞİNİ söyledi 😂 dedim ki ben de gideyim başka bir doktordan sıra alayım fakat bu doktorda muayene olduğum gozuktugu için başka doktordan da sıra alamadım anlayacağınız sabah sekizde gidip 2 saat muayene sırası beklediğim halde muayene olamadan hastaneden ayrıldım doktor hanımın beni azarlamaması da cabası zaten ayın 28’inde ultrasona girmiş görünüyormuşum fakat ben 15 Aralık‘ta kontrole gitmiştim en son bunu da belirtmeme rağmen asla beni muayene etmedi bana en başında deselerdi ki özellikle de asistan sordum çünkü biz doğal gebeliğe bakmıyoruz deselerdi ben hiç muayene olmadan başka bir doktordan sıra alabilirdim ben 2 saat beklediğimle kaldım ve muayene olamadan hastaneden ayrıldım