mavikelebek54 Ewt dediğiniz gibi kurumun para önceliği hep var. Kafaya göre iş yapma küçük bi klinikte tıklım tıkış muayene odalarında büyük işler yaptıkları için kendilerince haklı olarak görüyorlar. Umut polikliniğinden bahsediyorum Fulya böyle değildi. 4 sene önce orda da tedavi gördüm parasal konuları saymazsam çok iyiydi. Başhemşire ile doktorla asistanıyla her an iletişim halindeydim özellikle hemşireler çok çok iyiydi. İlaç kullanımını videolu anlatıyorlardı aklıma takılan bir şey olduğunda mesaj attığımda en geç 20 dakika içinde cevap alabiliyordum. Ama gel gör ki umut o kadar baştan savma ki ne ilaç kullanımını anlatıyorlar daracık odalar asistanlar kendini doktor gibi görüyor. Bir deneyimin yoksa az çok tedavi ile ilgili bilgin yoksa sana hiçbir şey söylemeden direk protokol ne gerektiriyorsa onu yapıyorlar. Ben Fulya olumlu sonuç almıştım o yüzden o Umut’a geçince ben de dolmuş embriyolarımı Umut’a taşıdım doktorun işinde çok iyi olduğunu biliyorum her ne kadar tedavi süresi boyunca toplasan 3 dakika görmüş olsam da çok şükür yine pozitifi gördük. Zaten umut kliniğini ayakta tutan tek şey Mehmet hoca o da o yoğunluğun arasında hastalarının yüzünü bile göremiyor asistanlar sadece ona bilgi veriyor o da ona göre bir tedavi planlıyor. Yani klinik ilçe devlet hastanesi gibi batmasin diye Mehmet hoca sayesinde ayakta duruyor. Üroloji doktoru Bülent Bey ise her anlamda çok çok iyi bir doktor konuşurken yüzüne bakıp cevap veriyor ne kadar acelesi olursa olsun seni geçiştirmiyor o kadar içten o kadar samimi davranıyor ki,iki kliniğin yoğunluğu arasında bile. Allah işini gücünü rast getirsin.