borulcem hmerve20 nişan gelmedi açıklık muayenesinde ilk bebeğimde gelmişti ama bunda olmadı gelince anlıyorsun inan ki
Zeyneplemutluluk bozkurt38 bende 12 haftalık hamileyim 3 buçuk yaşında kızım var cinsiyetimiz belli değil 🌸🧡
bozkurt38 Zeyneplemutluluk Allah bağışlasın bizimde belli değil ya çok merak ediyorum 😂 2 li test yaptirdinizmi
nazli0306 Zeyneplemutluluk sağlık kucağınıza alın inşallah varmı bulantin falan nasıl gidiyor cinsiyet bellimi
Zeyneplemutluluk twinmoms34 12 haftalık hamileyim bulantı yüzünden kilo verdim iştahım yok içim dışıma çıktı desem yeridir. 3 buçuk yaşında kızım var. Cinsiyeti henüz belli değil 🌸
__k Zeyneplemutluluk bende 3 kilo verdim. Bizimde dün belli oldu cinsiyetimiz kız olacak. İlk hamileliğim fetal dna testi ile öğrendik.
Zeyneplemutluluk __k bende 12 haftalık hamileyim bulantı yüzünden kilo verdim zorlu bir hamilelik geçiriyorum. Cinsiyetimiz belli değil 1tane de kızım var 🌸
Zeyneplemutluluk bozkurt38 bende çok merak ediyorum. Hayır yaptırmadım diğer testleri de yaptırmayı düşünmüyorum
Busra5222 elifoykum ilk iki ay kokulara hasastım hatta bazı yiyeceklerdrn tiksindim mide bulantım olmadı tek bir kez oldu rahat geçiyor şuan . Sizin kaçıncı hafta
Keziban zeymoms3 16 + 2 ben de iki kızım var yedi yaşında diğeri üç yaşında bu arkadaşın cinsiyetini henüz öğrenemedik kendisi yüzüstü yatıyordu gittiğimizde😅
Busra5222 elifoykum maşallah sizin ki de yeni geçer inşallah bulantıların çok güzel bir duygu ben hergün babaklerimi hissetmeye çalışıyorum
Keziban nazlisenabuyurman ben de 16. haftamdayım ama henüz cinsiyeti öğrenemedik yüzüstü yatıyor bizimki😅 iki tane kızım var biri 7 yaşında diğeri üç yaşında
aselimdurum Gokturkmom_ 9 haftalık hamileyim bir kızım var 6 yaşında plansız bir gebelikti ama iyiki de oldu 🥰 hiç belirtim yok rahat bir hamilelik geçiriyorum hamile değil gibiyim sadece iştahım çok açıldı ve 4 kg aldım resmen 2 ayda